Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

U bent uitgelogd

Is dit interessant voor u?

Stel zelf een preventief plan tegen cybercrime op

Een Cyber Response Plan helpt u in het geval van cybercriminaliteit incidenten op te sporen, te reageren en schade te herstellen. Download onze gratis tips en stel snel uw eigen Cyber Response Plan op.

Boekhouden eindejaarstips 2022

Volg het webinar over de belangrijkste praktische aandachtspunten en tips voor het afsluiten van uw boekhouding in 2022. Tijdens het webinar gaat Roy Lacroix van ABN AMRO in gesprek met accountants Eelco Houwert en Gijs Andringa over waar u als ondernemer aan moet denken bij de jaarovergang naar 2023. 

Datum: 1 december 2022
Tijd: 16.00 tot 17.00 uur

Word lid van de Business Community

Wilt u met ons meedenken over veranderingen in onze zakelijke producten en diensten? Wij horen graag uw mening. Zo kunnen we producten en diensten aanbieden die nóg beter aansluiten op de wensen en behoeften van u als zakelijke klant.

ABN AMRO

Let op: valse KVK e-mails

Op dit moment gaan er valse e-mails rond die uit naam van de Kamer van Koophandel (KVK) worden verstuurd. Deze e-mails komen van cybercriminelen. Lees hier wat u het beste kunt doen als u er een ontvangt.

Drie mensen zitten in een vergadering.

Hulp voor ondernemers met betalingsproblemen

Ondernemers ervaren zwaar weer. Een aantal mkb’ers wordt nu al getroffen door hogere energierekeningen. Bekijk de mogelijke oplossingen die wij u kunnen aanbieden. En ga vooral met ons in gesprek.

Ukrainian flag hanging in Kiev

De oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de invasie van Oekraïne door Rusland worden wereldwijd gevoeld. Allereerst door de burgers van Oekraïne en hun familie en vrienden in het buitenland, en daarnaast in de mondiale economie. Lees alle veelgestelde vragen over uw bankzaken, sectorinformatie en economisch nieuws.

Vrouw zit lachend achter een laptop

Insights nieuwsbrief

  • Duiding bij het economisch nieuws
  • Ontwikkelingen, cijfers en thema's
  • Inspirerende ondernemersverhalen
  • Inzicht van onze sectoreconomen en cyberexperts
  • Verslagen van evenementen