Naar de navigatie Naar de inhoud

Beveiligd én verzekerd tegen online fraude

Veilig Online Pakket

Bescherm uw bedrijf

Veilig Online Pakket van Hiscox

  • Verzekerd tegen cybercrime

  • Verzekerd met beveiligingssoftware

  • Nu 25% korting

25 procent korting

Nu 25% introductiekorting

Wij hebben voor u in samenwerking met de cybercriminaliteit experts van Hiscox het Veilig Online Pakket samengesteld. Bescherm uw bedrijf tegen online fraude en profiteer nu van 25% introductiekorting. Bereken direct uw premie.

Verzekerd tegen cybercrime

Iedereen kan doelwit zijn van internetfraude. Ook u als mkb-ondernemer. Breekt een crimineel in op uw computer? Met het Veilig Online Pakket van Hiscox bent u verzekerd voor geldschade en het onderhoudswerk, zoals het schonen van uw computer. Lees meer op de site van Hiscox.

Beveiligingssoftware

Weet u wat u moet doen als uw computers besmet zijn? Of wat het kost als u een dag uit de lucht bent? Het Veilig Online Pakket biedt u de beveiligingssoftware van ESET en is veel meer dan alleen een virusscanner. Het is een totaalpakket met antivirus, antispyware en malware monitoring. Volgens de Consumentenbond haalt u hiermee de allerbeste koop binnen. U beschermt maar liefst 5 computers. Zowel thuis als op kantoor. Bereken direct uw premie.

Uw onderhoudswerk uit handen

Het Veilig Online Pakket beschermt uw bedrijf al voor ongeveer het bedrag dat u kwijt bent voor een goed antivirusprogramma. Maar nu bent u ook nog eens verzekerd voor geldschade én verzekerd van specialistische hulp. Gaat het toch mis? Dan staat de helpdesk van Hiscox voor u klaar. Bereken direct uw premie.

Unieke samenwerking

Met de expertise van ABN AMRO alleen lossen we cybercrime niet op. Wel kunnen we de juiste partijen bij elkaar brengen. Zodat u beschermd en verzekerd bent tegen de gevolgen van cybercrime. Hiscox is expert in cybercriminaliteit en daarmee een betrouwbare partner.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Ga naar Hiscox

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube