Naar de navigatie Naar de inhoud

Zakelijk Veilig Online Pakket

Veilig Online Pakket

Bescherm uw bedrijf

Veilig Online Pakket van Hiscox

 • Verzekerd tegen cybercrime

 • Verzekerd met beveiligingssoftware

 • Nu 25% korting

25 procent korting

Nu 25% introductiekorting

Wij hebben voor u in samenwerking met de cybercriminaliteit experts van Hiscox het Veilig Online Pakket samengesteld. Bescherm uw bedrijf tegen online fraude en profiteer nu van 25% introductiekorting. Bereken direct uw premie.

Verzekerd tegen cybercrime

Iedereen kan doelwit zijn van internetfraude. Ook u als mkb-ondernemer. Breekt een crimineel in op uw computer? Met het Veilig Online Pakket van Hiscox bent u verzekerd voor geldschade en het onderhoudswerk, zoals het schonen van uw computer. Lees meer op de site van Hiscox.

Beveiligingssoftware

Weet u wat u moet doen als uw computers besmet zijn? Of wat het kost als u een dag uit de lucht bent? Het Veilig Online Pakket biedt u de beveiligingssoftware van ESET en is veel meer dan alleen een virusscanner. Het is een totaalpakket met antivirus, antispyware en malware monitoring. Volgens de Consumentenbond haalt u hiermee de allerbeste koop binnen. U beschermt maar liefst 5 computers. Zowel thuis als op kantoor. Bereken direct uw premie.

Uw onderhoudswerk uit handen

Het Veilig Online Pakket beschermt uw bedrijf al voor ongeveer het bedrag dat u kwijt bent voor een goed antivirusprogramma. Maar nu bent u ook nog eens verzekerd voor geldschade én verzekerd van specialistische hulp. Gaat het toch mis? Dan staat de helpdesk van Hiscox voor u klaar. Bereken direct uw premie.

Unieke samenwerking

Met de expertise van ABN AMRO alleen lossen we cybercrime niet op. Wel kunnen we de juiste partijen bij elkaar brengen. Zodat u beschermd en verzekerd bent tegen de gevolgen van cybercrime. Hiscox is expert in cybercriminaliteit en daarmee een betrouwbare partner.

Alle kenmerken van het Veilig Online Pakket5

Wat is het Veilig Online Pakket?

Het Veilig Online Pakket is een pakket waarmee u zich beschermt en verzekert tegen online fraude. Dit pakket bestaat uit een verzekering, beveiligingssoftware en ondersteuning via een gespecialiseerde helpdesk.

Voor wie?

Voor alle zakelijke klanten van ABN AMRO met een jaaromzet van maximaal € 1.000.000,-.

Voorwaarden

De voorwaarden van het Veilig Online Pakket zijn opgesteld door verzekeraar Hiscox. U vindt deze op VeiligOnlinePakket.nl.

Wat is verzekerd?

Omzet € 200.000 - € 500.000 Omzet € 500.000 - € 1.000.000
ESET beveiliging ja ja
Hackingschade en gevolgschade ja, tot € 25.000,- ja, tot € 125.000,-
Geldschade op rekening ja, tot € 3.500,- ja, tot € 3.500,-

Wilt u uw dekking uitbreiden? Bereken op Hiscox uw premie.

Kosten

U sluit het Veilig Online Pakket af vanaf € 18,33 per maand exclusief assurantiebelasting. Meer informatie over de kosten vindt u op VeiligOnlinePakket.nl. U krijgt nu 25% introductiekorting op de jaarpremie. Deze korting wordt verrekend in de factuur.

U kunt de kosten gedeeltelijk aftrekken voor de belasting.

Vaste onderdelen

Hieronder ziet u de vaste onderdelen van het Veilig Online Pakket.

 • Schadeverzekering

  • Bij diefstal vanaf uw ABN AMRO rekening via malware bent u verzekerd tot € 3.500,- per jaar.

  • Bij data-inbreuk, schade door een hacker, opzettelijke belemmering van internetactiviteiten en afpersing bent u verzekerd tot € 25.000,- per jaar. Denk hierbij aan de kosten voor het professioneel opschonen van uw computers en herstellen van uw gegevens.

 • Beveiligingssoftware ESET Endpoint Antivirus
  Hiermee beschermt u tot 5 computers tegen malafide software.

 • Gespecialiseerde servicedesk

  • installatieondersteuning en advies

  • professionele ondersteuning bij de gevolgen van een aanval

  • juridische ondersteuning

Uitbreiden

Een vast onderdeel van het Veilig Online Pakket is de schadeverzekering. De geldbedragen hiervan kunt u uitbreiden.

 • Bij diefstal van uw rekening door malware kunt u zich bijverzekeren tot € 10.000,- per jaar.

 • Bij de andere vormen van digitale criminaliteit kunt u ook het verzekerde bedrag verhogen. Dit is afhankelijk van de omzet van uw bedrijf.

Aanvullende informatie

 • U vraagt het Veilig Online Pakket zonder advies zelf aan bij Hiscox, via veiligonlinepakket.nl. U bent verzekerd bij Hiscox. ABN AMRO Verzekeringen is uw bemiddelaar voor de verzekering. ABN AMRO Bank stelt haar website ter beschikking om het Veilig Online Pakket onder de aandacht te brengen.

 • ABN AMRO Verzekeringen (voluit: Delta Lloyd ABN AMRO Verzekeringen Holding B.V.) is een samenwerkingsverband tussen ABN AMRO Bank en Delta Lloyd groep. ABN AMRO Bank heeft een minderheidsbelang van 49% van de aandelen in ABN AMRO Verzekeringen.
  Hiscox is een verzekeraar waar ABN AMRO Verzekeringen mee samenwerkt. In het Informatieblad (pdf, 178kB) leest u wat u van ABN AMRO Verzekeringen mag verwachten.

Schade melden

 • Heeft u het Veilig Online Pakket van Hiscox en wilt u fraude melden? Bel dan 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

 • Is er ook onterecht geld van uw rekening afgeschreven? Bel dan 088 - 226 26 26. Wij proberen direct om het gestolen geld voor u terug te halen.

Meer informatie

Meer informatie vindt u op VeiligOnlinePakket.nl. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ABN AMRO Verzekeringen via 038 - 496 86 63.

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.