Arts met een stethoscoop

Franchiseformules in zorg

In de zorg draait het om mensen. Als ondernemer wilt u dan ook daarmee bezig zijn waar uw hart ligt: bij het verlenen van zorg. Waar franchise in retail-food of zakelijke dienstverlening heel gebruikelijk is, komen franchiseformules in zorg minder vaak voor. ABN AMRO Franchise Clients heeft specialistische kennis en ervaring met franchiseformules in zorg. Wij bieden maatwerk dat past bij uw plannen en organisatie. Bent u franchisegever? En wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor een financieringsarrangement bij ABN AMRO? Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

 

Specialistische kennis

In een tijd waarin de overheid steeds verder terugtreedt, ontstaan er steeds meer goede initiatieven om mensen de benodigde zorg te kunnen bieden. In de zorg draait het om mensen en gevoel. Maar daarnaast zijn er veel zaken waarmee u rekening moet houden, zoals wet- en regelgevingen en het regelen van uw bankzaken. Dit vraagt om specialistische kennis. Natuurlijk wilt u zich daar zo min mogelijk mee bezighouden. Onze relatiemanagers hebben veel kennis van verschillende franchiseformules in zorg. Zij kunnen u daarom veel uit handen nemen en u maatwerk bieden bij een financieringsaanvraag. Samen komen we tot een passende oplossing. Zodat u zich kunt blijven concentreren op waar het om draait: het verlenen van zorg. Bekijk ook het verhaal van Thomashuis Delft in 60 seconden.

Franchise succesvol door samenwerking

ABN AMRO heeft jarenlange ervaring met franchise. Wij ondersteunen u graag in uw ambities als franchisenemer of franchisegever.

Man houdt telefoon vast

Franchise

U kent de kracht van uw formule. Wij kennen uw branche en hebben de expertise om uitstekend in te spelen op de specifieke kenmerken van uw formule. Meer weten over de mogelijkheden?