Sportveld en blauwe lucht.

Franchise sport

Financiering voor uw sportclub

  • Korte aanvraagprocedure
  • I.s.m. Stichting Waarborgfonds Sport
  • Professionele begeleiding en advies

Nederland kent een groot aantal franchiseformules in de detailhandel. Denk aan bouwmarkten, drogisterijen, boekhandels en warenhuizen. Niet voor niets is franchise vooral bekend binnen de detailhandel. Het blijft een grote uitdaging om met de markt en uw klanten mee te bewegen.

ABN AMRO

Speciaal arrangement

In samenwerking met Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) bieden wij een speciaal arrangement voor uw sportvereniging. Om een financiering te krijgen, kunt u de Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) om steun vragen. SWS verleent onder bepaalde voorwaarden borgstellingen om externe financiering van uw investeringen mogelijk te maken. Bijvoorbeeld bij de aankoop, bouw, aanleg of renovatie van sportaccommodaties. Hiermee heeft u dus meer kans om uw plannen en ambities te realiseren.

ABN AMRO

Andere tak van sport

Het financieren van sportverenigingen is met recht een aparte tak van sport. Het gaat hier vaak om een samenspel tussen sportclub en gemeente, waardoor je met veel bijzondere regels te maken hebt. Daarnaast zijn veel bestuurders vrijwilligers, die een grote liefde voor hun club hebben. Daarnaast hebben zij vaak nog andere verplichtingen. Wij hebben de kennis en de ervaring om met het bestuur van een club te zitten en snel door te dringen tot de kern van de zaak. Daarmee kunnen we snel komen tot een maatwerkfinanciering, waardoor een bestuur niet teveel bezig is met het regelen van de bankzaken.

Bord met pijl

Club van de toekomst

Als sportclub wilt u bezig zijn met uw club, de sport en uw leden. U wilt een club van de toekomst zijn. Daarvoor heeft u een bank nodig die kennis van zaken heeft. Dat ook onze klanten dat zo ervaren, vertelt Dries Knaapen, voorzitter van Hockeyclub Zwolle.

60" Stories - Hockeyclub Zwolle

Dries Knaapen - voorzitter van Hockeyclub Zwolle - vertelt over de uitdagingen waarvoor zijn club zich gesteld zag en hoe je als club met een rijke geschiedenis klaar blijft voor de toekomst.

60" Stories - Omnivereniging Tilburg

Hans Dieteren - voorzitter Omnivereniging Were Di Tilburg - vertelt hoe hij de brede vereniging vormgeeft aan duurzaamheid, waardoor de club de toekomst zonnig tegemoet ziet.

Man houdt telefoon vast

Franchise

U kent de kracht van uw formule. Wij kennen uw branche en hebben de expertise om uitstekend in te spelen op de specifieke kenmerken van uw formule. Meer weten over de mogelijkheden?