ABN AMRO

Franchise retail-food

Financiering voor uw onderneming

Retail-food financieringsarrangement

  • Voor uw investeringsplannen
  • Maatwerkoplossing voor uw situatie
  • Advies over franchise in retail-food

De retail-food sector verandert continu. Er komen steeds meer nieuwe concepten die inspelen op de continu veranderende behoefte van de consument. Mensen vinden eten belangrijk. U kent de kracht van franchise in retail-food als geen ander. Wilt u hierin verder uitbreiden of ondernemen? Wij hebben de kennis en adviseren u graag hoe.

ABN AMRO

Een veranderende markt

Uw onderneming is uw dagelijks brood, maar ook uw passie. De markt verandert en uw klanten veranderen mee. Om met die ontwikkelingen mee te kunnen, zult u uw winkel moeten onderhouden, verbouwen, vernieuwen en soms zelfs verplaatsen. Maar wie financiert dat? Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij kijken naar een maatwerkoplossing voor uw situatie en staan voor u klaar met onze kennis en ervaring.

Open uw rekening

Franchiseformules in retail-food

De een hecht waarde aan gezond voedsel, de ander wil dat het snel is, weer een ander trakteert zichzelf liever op een snelle snack. Naast dat er nieuwe concepten bijkomen, zien we dat bestaande formules zich steeds vaker aanpassen aan de trends. Dat vraagt om investeringen en daarmee om specialistische kennis en advies op maat. Een broodjeswinkel heeft nu eenmaal een andere benadering nodig dan een pizzabezorgdienst of een grote fastfoodketen. Daarin kunnen wij de ondernemers uitstekend van dienst zijn.

ABN AMRO

Franchisegever

Bent u franchisegever? En wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor een financieringsarrangement bij ABN AMRO? Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Man houdt telefoon vast

Franchise

U kent de kracht van uw formule. Wij kennen uw branche en hebben de expertise om uitstekend in te spelen op de specifieke kenmerken van uw formule. Meer weten over de mogelijkheden?