Werknemer geeft doos aan een klant mee in de winkel.

Franchise detailhandel

Financiering voor uw winkel

Financieringsarrangement voor detailhandel

  • Voor uw investeringsplannen
  • Maatwerkoplossing voor uw situatie
  • Advies over franchise in detailhandel
Nederland kent een groot aantal franchiseformules in de detailhandel. Denk aan bouwmarkten, drogisterijen, boekhandels en warenhuizen. Niet voor niets is franchise vooral bekend binnen de detailhandel. Het blijft een grote uitdaging om met de markt en uw klanten mee te bewegen.
icoon

Onderscheidend en flexibel

Maakt u de juiste strategische keuzes? Bent u onderscheidend en flexibel genoeg? En wat heeft u daarvoor nodig? ABN AMRO Franchise Clients heeft veel kennis in franchise detailhandel en helpt u de juiste keuzes te maken.

icoon

Gericht maatwerk

De detailhandel verandert snel doordat de consument steeds meer online koopt. Toch blijft de fysieke winkel belangrijk. Naast de online webshop, blijft de consument tenslotte ook gevoelig voor beleving en persoonlijke benadering en contact. Wat wil mijn klant? Waar is hij naar op zoek? En hoe help ik hem daarbij? Informatievoorziening wordt steeds belangrijker, om zo het gedrag van u klanten te volgen en te voorspellen. Zo kunt u uw onderneming bijsturen. De detailhandel is enorm, met veel branches. Elke branche heeft weer zijn eigen kenmerken, ontwikkelingen en consumentengedrag. Dat vraagt om een specialist met veel kennis en ervaring, zodat u gericht maatwerk kunt bieden.

icoon

Franchisegever

Bent u franchisegever? En wilt u weten of uw organisatie in aanmerking komt voor een financieringsarrangement bij ABN AMRO? Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Man houdt telefoon vast

Franchise

U kent de kracht van uw formule. Wij kennen uw branche en hebben de expertise om uitstekend in te spelen op de specifieke kenmerken van uw formule. Meer weten over de mogelijkheden?