Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Vrouw pakt verhuisdozen uit

Een zakelijke lening aanvragen als ZZP'er

Heeft u als zzp'er een idee waarmee u aan de slag wil? Of wilt u investeren om uw bedrijf verder te brengen? U kunt hiervoor een lening aanvragen. Bijvoorbeeld om een investering te doen in een bedrijfspand om uw idee tot leven te wekken, of extra voorraad in te kopen voor uw bestaande onderneming.

 

Voordat u als starter een lening aanvraagt is een voorwaarde dat u een goed onderbouwd financieel plan heeft opgesteld van uw onderneming.

Financieringsopties voor startende ZZP’ers

 1. Financiering via Qredits

  Hier kunt u als startende ondernemer terecht als er nog geen jaarcijfers beschikbaar zijn, maar ook voor coaching. Qredits versterkt microkredieten tot een bedrag van €50.000.

 2. Familie of vrienden

  Het is niet altijd nodig om een lening af te sluiten bij een financiële instantie. In uw eigen familie- of vriendenkring zou er ook geldverstrekker kunnen zijn die graag helpt bij het zetten van de eerste financiële stappen. Dit is dan een onderhandse lening die u formeel kunt vastleggen.

 3. Zakelijke lease

  Behalve een lening is het voor starters ook mogelijk te kiezen voor zakelijke lease. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een bedrijfsauto of machines. Zakelijke lease is beschikbaar voor klanten met een zakelijke rekening van ABN AMRO en minimaal zes maanden staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Financieringsopties vanaf 1 jaar ondernemen

 1. Zakelijke lening

  Met een zakelijke lening ontvangt u het aangevraagde leenbedrag in één keer. Maandelijks betaalt u rente en aflossing, en aan het einde van de looptijd heeft u de volledige lening terugbetaald. Leningen tot € 250.000 kunt u online aanvragen bij New10, een dochtermaatschappij van ABN AMRO. Voor hogere leenbedragen helpt een adviseur van ABN AMRO u in een persoonlijk financieringsgesprek.

 2. Zakelijke lease

  Behalve lenen is het ook mogelijk om te kiezen voor zakelijke lease. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van machines of een bedrijfsauto. Deze optie is beschikbaar bij ABN AMRO als u bij ons een zakelijke rekening heeft lopen die tevens zes maanden staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Zowel startende ondernemers als ondernemers die langer dan een jaar een bedrijf hebben, kunnen hiervoor in aanmerking komen.

 3. Zakelijk krediet

  Wilt u flexibiliteit voor uw onderneming, dan is een zakelijk krediet een goede oplossing. U bepaalt dan zelf hoeveel geld u opneemt uit het krediet en wanneer u dat doet. De bedragen die u aflost kunt u op ieder moment opnieuw opnemen uit het krediet. Een krediet tot € 250.000 kunt u online aanvragen bij New10. Voor hogere kredieten helpt een adviseur van ABN AMRO u in een persoonlijk financieringsgesprek.

 4. Overige financieringen

  Afhankelijk van uw bedrijf en plannen zijn er mogelijk meer financieringen beschikbaar. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over in een persoonlijk financieringsgesprek.

 

Een BKR-registratie, kan ik dan wel een lening aanvragen?

Een registratie bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) hoeft niet altijd een negatief teken te zijn. Op het moment dat er een aanvraag voor een lening wordt gedaan, wordt getoetst of u bij het BKR geregistreerd staat. Iedereen die een lening afsluit krijgt een positieve BKR-registratie. Wordt de lening volgens afspraak afgelost, dan is er niets aan de hand. Betaalt u de lening niet volgens afspraak af of heeft u een betalingsachterstand? Dan volgt er wel een negatieve registratie. Dit kan gevolgen hebben voor het aanvragen van een lening.

Zakelijke lening

Zakelijke lening

Uw zaak uitbreiden, personeel aannemen of een andere investering doen? Met een zakelijke lening investeert u in de groei van uw bedrijf. Vraag tot € 250.000 direct online aan via New10. Meer lenen? Maak dan een afspraak.