Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles voor zzp'ers

zzper-header-index 

Als zzp'er moet u veel regelen, maar wat allemaal? Gelukkig staat u er niet alleen voor. ABN AMRO helpt u graag met informatie en financieel advies. Daarom hebben we een aantal relevante zaken speciaal voor zzp'ers op een rij gezet.

Slim zakendoen als zzp'er

Koude acquisitie: wanneer wel, wanneer niet?

Potentiële klanten die u nog niet persoonlijk kent benaderen met uw verhaal. Vindt u het leuk? De meeste ondernemers slaan het graag over. Toch kan koude acquisitie zinvol zijn. Maar wanneer? En hoe boekt u resultaat?

Tips voor koude acquisitie
ZZP-misverstanden ontkracht

4 zzp-misverstanden ontkracht

Hanteert u een serieus uurtarief als zzp'er? Remco de Hiep, eigenaar van internetbureau RETO, denkt dat dit niet per se een goed idee is. Hij noemt 4 misverstanden waar veel zzp'ers bewust of onbewust aan vasthouden.

Meer tips en trucs voor ondernemers

Wij helpen u graag verder met tips, trucs en ander handig advies. Hoe doe ik vlot mijn belasting? Hoe haal ik deals binnen? En hoe spaar ik voor mijn pensioen? Lees onze artikelen speciaal voor ondernemers.

De ZZP Coach

De ZZP Coach kan u verder helpen met vragen wanneer u wilt starten of net bent gestart als zzp'er. Een sparringpartner die u helpt bij het sneller oplossen van uitdagingen zodat u zich kunt richten op uw nieuwe onderneming.

Succesvol ondernemen en de invloed van de wet DBA

De weg naar succes is voor iedere ondernemer anders. Wet- en regelgeving zoals de wet DBA die de VAR heeft vervangen, praktische zaken of uw eigen kwaliteiten kunnen allemaal van invloed zijn op het slagen van uw bedrijf. Hoe denken andere zzp'ers over succesvol ondernemerschap en wet- en regelgeving?

Contact

contact-linkedin-icoonVia LinkedIn
icoon twitterVia Twitter
icoon whatsappWhatsApp naar 06 511 500 26 

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Stel, u komt er morgen achter dat u ziek bent of u krijgt een ongeluk, wat betekent dit dan voor u en uw inkomen? Hoelang kunt u uw vaste uitgaven betalen zonder genoeg inkomsten?

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube