Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles voor zzp'ers

Een zzp'er die schildert

Als zzp'er moet u veel regelen, maar wat allemaal? Gelukkig staat u er niet alleen voor. ABN AMRO helpt u graag met informatie en financieel advies. Daarom hebben we een aantal relevante zaken speciaal voor zzp'ers op een rij gezet.

Slim zakendoen als zzp'er

Bepaal een goed uurtarief

Het is zover, uw eerste opdrachtgever vraagt naar uw uurtarief. En nu? Hoe bepaalt u wat u in rekening kunt brengen? Deze 7 factoren zijn belangrijk om mee te nemen.

Klant failliet? Bescherm uw rechten!
 
Tankpas voor eenvoudige administratie voor zzp'ers

Vereenvoudig uw administratie

Bij het doen van uw administratie komt heel wat kijken. Vaak kan het makkelijker. 5 handige tips om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan uw administratie.

Succesvol ondernemen en de invloed van de wet DBA

De weg naar succes is voor iedere ondernemer anders. Wet- en regelgeving zoals de wet DBA die de VAR heeft vervangen, praktische zaken of uw eigen kwaliteiten kunnen allemaal van invloed zijn op het slagen van uw bedrijf. Hoe denken andere zzp'ers over succesvol ondernemerschap en wet- en regelgeving?

Investeerder zoekt ondernemer

Kent u ons investeerdersnetwerk al? Via dit netwerk brengen we u in contact met succesvolle (ex-)ondernemers die naast geld ook tijd en kennis in u willen investeren. Stuur ons uw bedrijfsplan en u hoort binnen 2 weken of we u kunnen matchen.

iDEAL

Meer tips en informatie voor ondernemers

Wij helpen u graag verder met tips, informatie en nieuws. Hoe doe ik vlot mijn belasting? Hoe haal ik deals binnen? En hoe spaar ik voor mijn pensioen? Lees de artikelen speciaal voor ondernemers.

Speciaal voor startende zzp'ers

De ZZP Expert helpt startende ondernemers op weg

De ZZP Expert is er voor u als u wilt starten of net bent gestart als zzp'er. Een sparringpartner die u helpt bij het sneller oplossen van uitdagingen zodat u zich kunt richten op uw nieuwe onderneming.

Agrarisch

Gebruik Zjef ook eens voor uw vragen!

Ook chatbot Zjef helpt startende zzp'ers graag aan een succesvolle start. Hij staat voor u klaar op Facebook Messenger. Omdat Zjef nog in ontwikkeling is, heeft hij nu nog niet alle antwoorden. Dan zet hij u door naar de ZZP Expert. Door met Zjef te chatten en ons feedback te geven, heeft hij snel wél alle antwoorden. Helpt u Zjef op weg?

Onderzoek verwachtingen en zorgen zzp'ers

Hoe denkt de gemiddelde zzp'er over zijn pensioen? Wat zijn de verwachtingen van omzet, uurtarief en opdrachten? En wat is de top 3 zorgen van starters en gevestigde zzp'ers? Lees het in het meest recente onderzoek van GfK. Of bekijk de infographic.

Contact

contact-linkedin-icoon Via LinkedIn
icoon twitter Via Twitter
icoon whatsapp WhatsApp naar 06 511 500 26 

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Stel, u komt er morgen achter dat u ziek bent of u krijgt een ongeluk, wat betekent dit dan voor u en uw inkomen? Hoelang kunt u uw vaste uitgaven betalen zonder genoeg inkomsten?

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube