Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles voor zzp'ers

Een zzp'er die schildert

Als zzp'er moet u veel regelen, maar wat allemaal? Gelukkig staat u er niet alleen voor. ABN AMRO helpt u graag met informatie en financieel advies. Daarom hebben we een aantal relevante zaken speciaal voor zzp'ers op een rij gezet.

Subsidies en de subsidieaanvraag voor ondernemers

Subsidies voor zzp’ers

Ook als zzp’er komt u in aanmerking voor subsidies. In dit artikel een overzicht van de belangrijkste regelingen en waar u op moet letten bij een subsidieaanvraag.

wetswijzigingen veranderingen voor zzpers

Wetswijzigingen in 2017

Van verplichte e-facturen tot autobelasting en van pensioen in eigen beheer tot extra geld voor innovatie. Alle relevante veranderingen in wet- en regelgeving voor u op een rij.

Meer tips en informatie voor ondernemers

Wij helpen u graag verder met tips, informatie en nieuws. Hoe doe ik vlot mijn belasting? Hoe haal ik deals binnen? En hoe spaar ik voor mijn pensioen? Lees de artikelen speciaal voor ondernemers.

Speciaal voor startende zzp'ers

De ZZP Expert helpt startende ondernemers op weg

De ZZP Expert is er voor u als u wilt starten of net bent gestart als zzp'er. Een sparringpartner die u helpt bij het sneller oplossen van uitdagingen zodat u zich kunt richten op uw nieuwe onderneming.

Agrarisch

Gebruik Zjef ook eens voor uw vragen!

Chatbot Zjef helpt startende zzp'ers graag aan een succesvolle start. Hij staat daarom voor u klaar op Facebook Messenger. Omdat Zjef nog in ontwikkeling is, kan hij nu nog niet alle vragen zelf beantwoorden. Dan zet hij u door naar een ZZP Expert. Door met Zjef te chatten en ons feedback te geven, heeft hij snel wél alle antwoorden. Probeer 'm eens uit!

Onderzoek verwachtingen en zorgen zzp'ers

Hoe denkt de gemiddelde zzp'er over zijn pensioen? Wat zijn de verwachtingen van omzet, uurtarief en opdrachten? En wat is de top 3 zorgen van starters en gevestigde zzp'ers? Lees het in het meest recente onderzoek van GfK. Of bekijk de infographic.

Contact

contact-linkedin-icoon Via LinkedIn
icoon twitter Via Twitter
icoon whatsapp WhatsApp naar 06 511 500 26 

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Stel, u komt er morgen achter dat u ziek bent of u krijgt een ongeluk, wat betekent dit dan voor u en uw inkomen? Hoelang kunt u uw vaste uitgaven betalen zonder genoeg inkomsten?

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube