Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles voor zzp'ers

Een zzp'er die schildert

Als zzp'er moet u veel regelen, maar wat allemaal? Gelukkig staat u er niet alleen voor. ABN AMRO helpt u graag met informatie en financieel advies. Daarom hebben we een aantal relevante zaken speciaal voor zzp'ers op een rij gezet.

6 manieren om uw bedrijf te evalueren

Een beoordelingsgesprek met uzelf

Zzp’ers hebben geen jaarlijks beoordelingsgesprek met de baas of leidinggevende. Maar hoe doet uw zo'n evaluatie alleen? 6 manieren om uw eenmanszaak te evalueren.

Van omzet naar jaarinkomen

Hoeveel heeft u nodig om rond te komen?

U heeft uw baan in loondienst opgezegd en bent begonnen als zelfstandig ondernemer. U bent nu zelf verantwoordelijk voor uw inkomen. Maar hoeveel moet u eigenlijk verdienen als startende zzp’er om rond te komen?

Meer tips en informatie voor ondernemers

Wij helpen u graag verder met tips, informatie en nieuws. Hoe doe ik vlot mijn belasting? Hoe haal ik deals binnen? En hoe spaar ik voor mijn pensioen? Lees de artikelen speciaal voor ondernemers.

Speciaal voor startende zzp'ers

De ZZP Expert helpt startende ondernemers op weg

De ZZP Expert is er voor u als u wilt starten of net bent gestart als zzp'er. Een sparringpartner die u helpt bij het sneller oplossen van uitdagingen zodat u zich kunt richten op uw nieuwe onderneming.

Agrarisch

Gebruik Zjef ook eens voor uw vragen!

Chatbot Zjef helpt startende zzp'ers graag aan een succesvolle start. Hij staat daarom voor u klaar op Facebook Messenger. Omdat Zjef nog in ontwikkeling is, kan hij nu nog niet alle vragen zelf beantwoorden. Dan zet hij u door naar een ZZP Expert. Door met Zjef te chatten en ons feedback te geven, heeft hij snel wél alle antwoorden. Probeer 'm eens uit!

Zzp’er gaat met een gerust hart op vakantie

Elk jaar gaan zzp’ers zo’n vier weken op vakantie. Dat staat hun werkzaamheden niet in de weg: 93% van de zzp’ers geeft aan zo goed als geen zakelijk risico te zien als zij op vakantie gaan. Lees het in het meest recente onderzoek van GfK. Of bekijk de infographic.

Contact

contact-linkedin-icoon Via LinkedIn
icoon twitter Via Twitter
icoon whatsapp WhatsApp naar 06 511 500 26 

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Stel, u komt er morgen achter dat u ziek bent of u krijgt een ongeluk, wat betekent dit dan voor u en uw inkomen? Hoelang kunt u uw vaste uitgaven betalen zonder genoeg inkomsten?

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.