Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips voor medisch ondernemers

Zorg verlenen kunt u natuurlijk als de beste. Maar medisch ondernemen is minder bekend terrein. Waar moet u aan denken als u een (para)medische praktijk start of overneemt? Wat moet er in uw ondernemingsplan staan? En met welke brancheontwikkelingen krijgt u te maken? Lees hier bruikbare tips voor u als huisarts, tandarts, dierenarts of fysiotherapeut.

Uitgelicht

In 6 stappen naar een PGO

In 6 stappen naar een PGO: sectorrapport Healthcare

Ziekenhuizen zullen flink moeten digitaliseren om een Persoonlijke Gezondheidsomgeving mogelijk te maken. Wij laten in het sectorrapport ‘Eerste hulp bij zelfredzaamheid’ zien hoe u dit proces kunt ondersteunen.

persoonlijk financieel plan

Het belang van een persoonlijk financieel plan

Stelt u de voorbereidingen voor de opvolging of verkoop van uw praktijk het liefst zo lang mogelijk uit? Dat begrijpen we. Toch raden we aan zo snel mogelijk een persoonlijk financieel plan te maken voor de toekomst.

emoties bij praktijkovername

Zo houdt u uw hoofd koel bij een overname

Bij een praktijkovername lopen de emoties vaak hoog op. Het gaat tenslotte om uw geld en uw toekomst. Met deze tips krijgt u het beste bod voor uw praktijk.

medisch specialisten trends

Belangrijke ontwikkelingen voor medisch specialisten

Binnen de branchegroep Medisch Specialisten zien wij diverse ontwikkelingen. We hebben ze voor u overzichtelijk onder elkaar gezet.

trends apotheken

Hiermee krijgt de apotheker te maken

Wat gebeurt er binnen de apothekersbranche? Onze sectorspecialisten zien verschillende trends. In dit artikel delen zij de laatste ontwikkelingen.

huisarts trends

Hoe de functie van de huisarts verandert

De zorg verandert. En daarmee ook: uw functie als huisarts. Onze sectorspecialisten delen de belangrijkste ontwikkelingen met u.

Bespreek uw plan voor een eigen praktijk eens met een sectorspecialist

Uw plan voor een eigen praktijk bespreken

Wilt u als medicus uw eigen praktijk starten? Dan is de kans groot dat u op zeker moment met uw bank over uw plannen gaat praten. We merken dat deze gesprekken vaak heel anders verlopen dan veel medici van tevoren denken.

Stappenplan voor beginnende tandartsen

Stappenplan voor beginnende tandartsen

Een tandartspraktijk overnemen is een geweldige kans. Maar er komt ook veel bij kijken. Hoe pakt u dat aan? In 6 stappen van idee naar een eigen praktijk.

Vragen over uw bankzaken?
Advies nodig van een specialist medici?

Neem contact met ons op

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.