Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Uitgelicht

Subsidies en de subsidieaanvraag voor ondernemers

Subsidies voor zzp’ers

Ook als zzp’er komt u in aanmerking voor subsidies. In dit artikel een overzicht van de belangrijkste regelingen en waar u op moet letten bij een subsidieaanvraag.

Ondernemers Elske over subsidie

Zzp’er Elske van de Fliert over subsidie

Zzp’er Elske van de Fliert vroeg een subsidie aan voor haar bedrijf. Ook helpt ze andere ondernemers met een subsidieaanvraag. Tips van een ervaringsdeskundige.

Succesvolle acquisitie voor mkb'ers

Van prospect tot klant in 1 gesprek

Daar zit u dan: aan tafel bij een prospect. Haalt u de opdracht van dit bedrijf binnen? Of het u lukt, is onder meer afhankelijk van het gesprek. Met deze 4 acquisitietips komt u een heel eind.

Controle van de Belastingdienst ZZP

Controle door de belastingdienst

Sommige zzp'ers maken het nooit mee, maar de Belastingdienst controleert wel degelijk. Het kan gebeuren dat ze bij u op de stoep staan voor bijvoorbeeld een boekenonderzoek. Wat staat u te wachten als de fiscus bij u langskomt?

Crowdfunding voor mkbers

Uw netwerk inzetten voor een financiering

Crowdfunding is een populaire manier om aan geld te komen. Beginnende bedrijven halen er startkapitaal mee op. Andere ondernemers kunnen er nieuwe producten of diensten mee financieren. Dit moet u weten voordat u eraan begint.

Zzp'er Cinthia over controle van de fiscus

Bezoek van de Belastingdienst

Het komt niet vaak voor, maar het kan u ook gebeuren. Controle door de fiscus. Bij zzp’er Cinthia Zijderveld was het 4 keer raak. De fiscus twijfelde of ze wel of geen ondernemer was. Hoe gingen de controles bij Cinthia? En wat kunt u hiervan leren?

Alle artikelen

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube