Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Uitgelichte ondernemerstips

Luister de podcast

Podcast met ondernemerstips

Bent u een (startende) ondernemer en heeft u een paar minuten over? Luister dan nu de zakelijke podcast op maat. Dan hoort u direct interessante ondernemerstips en achtergrondinformatie over het thema van uw keuze.

werkkappitaal deel 1

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 1

Een positief werkkapitaal is essentieel voor de gezondheid van elk bedrijf. Maar wat is werkkapitaal, en waarom mag het niet te hoog zijn?

Werkkappitaal deel 2

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 2

Bij veel ondernemers in het mkb is werkkapitaal het ondergeschoven kindje. Onterecht, want werkkapitaal is de levensader van elke onderneming. Accountants kunnen daarin een belangrijke rol vervullen.

Belastingwijzigingen voor zzp'ers

Belastingwijzigingen voor zzp’ers

De fiscale maatregelen in het regeerakkoord van Rutte III hebben ook gevolgen voor zzp'ers. Lees wat de plannen zijn en wat dit voor u kan betekenen.

Wet DBA wordt vervangen

Wet DBA wordt vervangen

De Wet DBA wordt vervangen in het nieuwe regeerakkoord. We leggen u uit wat Rutte III wil veranderen.

Locatie bepaaltsucces van uw bedrijf

Locatie bepaalt succes van uw bedrijf

Wie zich in een pand gaat vestigen, doet dit doorgaans voor langere tijd. Lees waar u rekening mee moet houden als u uw locatie bepaalt.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.