Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Uitgelicht

Tips voor zzp'ers met een webshop

Zo draagt een webshop bij aan uw bedrijf

Een webwinkel kan bijdragen aan uw zakelijk succes. Het is een goede manier om de dienstverlening naar uw klanten uit te breiden, nieuwe klanten te werven en uw omzet te verhogen. Let op deze aandachtspunten.

Jon over zijn eigen webshop

Jon Segers startte zijn eigen webshop

Jon Segers (33) startte in 2008 zijn webshop voor voedingssupplementen voor paarden. Het bedrijf groeit hard, steeds meer klanten waarderen zijn snelle service en hoge kwaliteit. Aan de basis van het succes staat de webshop. De jonge ondernemer vertelt over de kunst van het runnen van een webwinkel.

Sluit u aan bij een brancheorganisatie

Sluit u aan bij een brancheorganisatie

Vrijwel iedere branche heeft een eigen organisatie die de belangen van de ondernemers in die branche vertegenwoordigt. Soms bestaan er zelfs meerdere organisaties. U kunt er veel aan hebben.

Zo maakt u een financiele schatting

Zo maakt u een financiële schatting

Voldoende saldo op uw rekening, om iedere maand alle rekeningen te betalen, geeft u als zzp’er rust. Voorkom slapeloze nachten en maak een heldere financiële prognose.

Over financiele prognose

“Maak een financiële prognose”

Femke IJsseldijk (39) is creative facilitator en consultant. Bij de start van haar bedrijf maakte ze een financiële prognose. “Dat raad ik iedere zzp’er aan. Zo weet je precies wat je moet doen om rond te komen.”

Klanten binden met korting

Klanten binden met korting

Korting trekt klanten aan. Maar klanten durven ook steeds vaker zelf een korting te bedingen bij hun aankoop. Als ondernemer kunt u daar best in meegaan. Maar tot hoever? Met deze adviezen doet u uzelf niet te kort.

Alle artikelen

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube