Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Meld u nu aan voor Ondernemersnieuws en ontvang elke 2 maanden handige tips, actuele artikelen en nieuws.

Uitgelichte ondernemerstips

Succes met hulp van subsidies

Succes met hulp van subsidies

Bert Dommerholt (63) is CEO van DOVIDEQ medical. Bert startte het medische technologiebedrijf in 2011. Nu, zeven jaar later, gebruiken ziekenhuizen in Duitsland, Scandinavië, Engeland en de Verenigde Staten de meetapparatuur van het bedrijf.

Regelingen voor internationaal ondernemen

Regelingen voor internationaal ondernemen

Mkb’ers en zzp’ers die internationaal (willen) ondernemen, kunnen gebruik maken van verschillende subsidies en regelingen. Wij zetten er een aantal voor u op een rij.

Mijn Beslissing - Marco Aarnink

Mijn Beslissing: Marco Aarnink

Ondernemers dragen een grote verantwoordelijkheid en nemen dagelijks talloze beslissingen: makkelijk of zwaar, klein of groot, impulsief of weloverwogen. Marco Aarnink (33), die zijn bedrijf Drukwerkdeal verkocht en nu is begonnen met Print.com, vertelt zijn verhaal. Collega-ondernemers van ons panel lezen mee en geven hun reactie.

Een hogere omzet dankzij mobiel werken

‘Een hogere omzet dankzij mobiel werken’

Fietsenmaker Tim Koster had een eigen werkplaats. Na 3 jaar besloot Tim om zijn diensten mobiel aan te bieden. Hij wilde zijn klanten een betere service kunnen aanbieden. Klanten kunnen een afspraak maken, Tim komt langs met zijn bus en repareert ter plaatse de fiets.

Een mobiele onderneming starten

Een mobiele onderneming starten

De markt voor diensten aan huis blijft groeien. Overweegt u om een mobiele onderneming te starten? Dan is het verstandig om met de volgende punten rekening te houden.

Als zzper op een beurs staan

Als zzp’er op een beurs staan

Een beursdeelname biedt zzp’ers een uitstekende kans om zich te presenteren aan een groot publiek. Met een beursstand kunt u veel nieuwe klanten en leads werven. Maar u moet zich wel goed voorbereiden.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.