Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Uitgelichte ondernemerstips

Luister de podcast

Podcast met ondernemerstips

Bent u een (startende) ondernemer en heeft u een paar minuten over? Luister dan nu de zakelijke podcast op maat. Dan hoort u direct interessante ondernemerstips en achtergrondinformatie over het thema van uw keuze.

werkkappitaal deel 1

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 1

Een positief werkkapitaal is essentieel voor de gezondheid van elk bedrijf. Maar wat is werkkapitaal, en waarom mag het niet te hoog zijn?

Werkkappitaal deel 2

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 2

Bij veel ondernemers in het mkb is werkkapitaal het ondergeschoven kindje. Onterecht, want werkkapitaal is de levensader van elke onderneming. Accountants kunnen daarin een belangrijke rol vervullen.

Zzp'er dyonne seedorf over social selling

Zzp'er Dyonne Seedorf over social selling

Dyonne Seedorf (31) is eigenaar van Team Curly Girly. Ze verkoopt via haar webshop poppen met een donkere huidskleur en krullend haar. Door social selling in te zetten, weet ze een grote groep mensen te bereiken.

Locatie bepaaltsucces van uw bedrijf

Locatie bepaalt succes van uw bedrijf

Wie zich in een pand gaat vestigen, doet dit doorgaans voor langere tijd. Lees waar u rekening mee moet houden als u uw locatie bepaalt.

Verkopen via social media

Verkopen via social media

Uw product of dienstverlening verkopen via social media wordt social selling genoemd. Wat is het, en welke stappen moet je nemen om het succesvol in te zetten?

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.