Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Uitgelichte ondernemerstips

Als zzper de hockeyclub sponsoren

Als zzp'er de hockeyclub sponsoren

Sponsoring is een goede manier om laagdrempelig je netwerk uit te breiden. Daarom sponsort marketing- en communicatieprofessional Lizette van Mechelen de jasjes van een lokaal jongenshockeyteam.

Zo wordt u franchisegever

Zo wordt u franchisegever

Een franchiseorganisatie kan goed werken, zeker wanneer u uw bedrijf toch al wilt laten groeien. Wat zijn de voor- en nadelen?

Netwerken door sponsoring

Netwerken door sponsoring

Het eigen netwerk in de regio is de belangrijkste bron van opdrachten voor een zzp'er. Voor zzp’ers kan sponsoring daarom lucratief zijn.

Eenmanszaak omzetten in een bv

Uw eenmanszaak omzetten in een bv

6 jaar na zijn start als ondernemer maakte Robbert-Paul Verkade in 2009 de keuze om zijn eenmanszaak te verruilen voor een bv.

Periodieke check-up voor een gezond bedrijf

Periodieke check-up voor een gezond bedrijf

Ook voor een goedlopende zaak is het goed om het bedrijf regelmatig onder de loep te nemen. 5 ideeën om uw bedrijf door te lichten.

Als zzper een bv oprichten

Als zzp’er een bv oprichten

De eenmanszaak is de populairste keuze is onder zzp'ers. Sommigen kiezen echter voor een bv. Wat zijn de voor- en nadelen van een bv?

Alle artikelen

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.