Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Uitgelicht

6 manieren om uw bedrijf te evalueren

Een beoordelingsgesprek met uzelf

Zzp’ers hebben geen jaarlijks beoordelingsgesprek met de baas of leidinggevende. Maar hoe doet uw zo'n evaluatie alleen? 6 manieren om uw eenmanszaak te evalueren.

Netwerken voor mkb-ondernemers

Netwerken voor mkb-ondernemers

Een netwerk komt de meesten niet zomaar aanwaaien. Bas Janssen van Creative ICT uit Enschede maakte een plan van aanpak en stelde doelen op om zijn bekendheid in de regio te vergroten. Hij vertelt hoe hij dat deed en geeft tips.

Evalueren is cruciaal om te groeien

Evalueren is cruciaal om te groeien

De eerste 3 jaar van zijn ondernemerschap bouwde Thijs Ruijgrok (36) vooral aan zijn netwerk en portfolio. Nu, in zijn 4e jaar, is er meer structuur en heeft hij een manier gevonden om zijn resultaten te evalueren. Hij geeft 3 tips uit eigen ervaring.

6 tips voor werken op vakantie

Als zzp’er werken op vakantie

Met name wanneer u in de zakelijke dienstverlening zit, heeft u als zzp’er vaak de vrijheid om te werken waar u wilt. Met deze 6 tips komt ondernemen op afstand heel dichtbij.

Werken op afstand

“Voorkom dat er een sleur ontstaat”

Na de start van zijn bedrijf in 2015 haalde Seph Fontane Pennock (27) al snel het maximale uit de flexibiliteit die hoort bij het zelfstandig ondernemerschap. Hij werkte onder meer vanuit Bali. Uit ervaring weet hij dat zo’n 2 maanden achtereen werken op afstand ideaal is.

Een veilige en gezonde werkplek

Minder verzuim en hogere productiviteit

Gezonde werknemers leiden tot minder verzuim, hogere productiviteit en minder personeelsverloop. Ondernemers Derk Jan Weeke (50) en Harm Veenstra (62) hun kantoor van Machinefabriek Emmen in een nieuw jasje om een optimale werkomgeving te creëren.

Alle artikelen

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube