Naar de navigatie Naar de inhoud

Tips en informatie voor ondernemers

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Deze informatie en meer vindt u in de artikelen speciaal voor ondernemers.

Uitgelichte ondernemerstips

Luister de podcast

Podcast met ondernemerstips

Bent u een (startende) ondernemer en heeft u een paar minuten over? Luister dan nu de zakelijke podcast op maat. Dan hoort u direct interessante ondernemerstips en achtergrondinformatie over het thema van uw keuze.

werkkappitaal deel 1

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 1

Een positief werkkapitaal is essentieel voor de gezondheid van elk bedrijf. Maar wat is werkkapitaal, en waarom mag het niet te hoog zijn?

Werkkappitaal deel 2

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 2

Bij veel ondernemers in het mkb is werkkapitaal het ondergeschoven kindje. Onterecht, want werkkapitaal is de levensader van elke onderneming. Accountants kunnen daarin een belangrijke rol vervullen.

‘Kennis delen geeft nuttige inzichten’

‘Kennis delen geeft nuttige inzichten’

Zzp’ers werken vaak alleen, maar kunnen nog wel eens een sparringpartner gebruiken. Dat geldt ook voor fotograaf Hermen Buurman uit Gouda. Van tijd tot tijd voert hij gesprekken met collega-ondernemers over de uitdagingen van het zelfstandig ondernemerschap.

Uw bedrijf verkoopklaar maken

Uw bedrijf verkoopklaar maken

U heeft veel tijd, geld en energie gestoken in uw onderneming en zo een mooi bedrijf opgebouwd. Maar misschien bent u toe aan een nieuwe uitdaging of komt uw pensioendatum in zicht. Voor een succesvolle verkoop is het belangrijk dat uw bedrijf verkoopklaar is.

Sparren over het ondernemerschap

Sparren over het ondernemerschap

Als ondernemer is het prettig om met anderen te sparren over werk. Bijvoorbeeld over een klus waar u aan werkt. Of om de mening van iemand anders te horen over mogelijke strategische stappen voor uw bedrijf. Als zzp’er werkt u alleen, waardoor u zo’n klankbord behoorlijk kunt missen. We noemen 7 manieren waarop u toch met iemand kunt sparren over uw werk.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.