Naar de navigatie Naar de inhoud

Advies voor ondernemers

Iemand bezoekt online ondernemersforum

Kennis, kansen, netwerken!

ABN AMRO Ondernemersforum

Of je starter bent of ervaren: je kunt niet àlles van ondernemen weten. Ga eens in gesprek met collega-ondernemers op het Ondernemersforum! Een account maak je eenvoudig aan via LinkedIn of Facebook.

Uitgelicht

Bent u een financieel genie?

Als zzp'er moet u een overzichtelijke administratie bijhouden. De Belastingdienst vraagt dat van u. Niet iedereen is een financieel genie. Daarom is het verstandig om goed na te denken of u uw boekhouding zelf doet of niet.

Man die twee dozen draagt
 
Een nootblok en een kop koffie

De leuke kant van boekhouden

Boekhouden. De een vindt het vervelend, de ander heeft er plezier in. Feit is dat u er als ondernemer niet onderuit kunt. In dit artikel vertellen 2 ervaren zzp'ers hoe zij hun boekhouding regelen.

 

Acquisitie voor beginners

Uw eigen netwerk is waarschijnlijk de belangrijkste weg naar nieuwe klanten. Maar wat als uw contactenlijst opdroogt en niet meer voor nieuwe klussen zorgt? 5 manieren om klanten te vinden en eentje om ze te behouden.

Vrouw kijkt angstig van achter een muur
 
Man houdt hand in camera en kijkt weg

Charlotte Meindersma over acquisitie

Koude acquisitie? Daar doet jurist Charlotte Meindersma (29) van Charlotte's Law niet aan. Ze vindt dat iets van vóór het internettijdperk. Haar klanten vinden haar online. Via social media en blogs op haar eigen website. Daarmee boekt ze succes, de zaken gaan goed. Hoe doet ze dat?

 

Bestaat uw bedrijf nog over 5 jaar?

De helft van alle startende bedrijven in Nederland bestaat na 5 jaar niet meer. Mocht uw avontuur als zzp'er onverhoopt stranden, dan is het belangrijk om een plan te hebben voor de rest van uw werkzame leven.

Man doet stropdas om bij zichzelf
 
Carriereplanning voor zzpers

"Maak je je snel zorgen? Word dan geen zzp'er"

Een goed netwerk, de juiste papieren en vooral nooit opgeven. Volgens zzp'er Jurjen Visser zijn dit de ingrediënten voor een succesvolle carrière als ondernemer. Hij heeft zich nooit zorgen hoeven maken of hij wel weer aan de slag komt. Altijd volgt een nieuwe opdracht direct na een afgeronde klus. Hoe doet hij dat?

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Betalen met iDEAL via de app

Tip: dit kan ook zonder e.dentifier

Mobiel betalen via iDEAL

Snel online iets betalen? Alleen via de app kunt u zonder e.dentifier betalen via iDEAL. Bevestigen met uw identificatiecode is genoeg. Dat is makkelijk! Dit kan zolang het bedrag binnen uw daglimiet blijft.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube