Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Man zittend op tafel, twee mensen erachter in gesprek

Bedrijfsoverdracht

Ondernemen is vooruitkijken #meedenkers

Als ondernemer moet u vooruitkijken. Overweegt u om uw bedrijf over te dragen? Daar komt veel bij kijken. We denken graag met u mee, zodat u straks met een gerust hart uw bedrijf kunt overdragen.

Bedrijfsoverdracht & verkoop

Een bedrijf overdragen doet u vaak maar één keer. Dan wilt u dat dit goed gebeurt. Bent u ondernemer en bent u van plan om nu of in de komende jaren uw bedrijf te verkopen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Meer informatie

Corporate Finance

Corporate Finance helpt u met strategische financieringsoplossingen. Meer dan 100 professionals op het gebied van Corporate Finance zijn beschikbaar om met u in gesprek te gaan over uw behoeften.

Bedrijfsoverdracht is onvermijdelijk

De overdracht van uw onderneming is een onvermijdelijke gebeurtenis. In deze blog op Financial Focus gaat Erwin van Elst in op een aantal keuzes die u moet maken voordat u uw bedrijf al dan niet binnen uw familie kunt overdragen.

Erfgenamen

Documentaire 'Erfgenamen'

Bedrijfsoverdracht in een familiebedrijf maakt zowel zakelijke als privé impact. Het is een kwestie van goed plannen, ook op het gebied van vermogensoverdracht. Hoe gaat u daar mee om? Verschillende experts delen hierover hun kennis.

The exit years - Bedrijf verkocht, en nu?

Bij de verkoop van de onderneming start voor de ondernemer een nieuwe levensfase, ook in financieel opzicht.

Recept voor een soepele bedrijfsoverdracht

Uw bedrijf overdragen aan een ander. U denkt er nu misschien nog niet over na, maar de kans is groot dat uw onderneming ooit een andere eigenaar krijgt.