Naar de navigatie Naar de inhoud

De mogelijkheden van zakelijk financieren

bekijk de mogelijkheden van financieren

Een financiering die past bij uw wensen

Eindelijk het perfecte winkelpand gevonden en extra geld nodig voor de verbouwing en inrichting? Wij helpen u graag met het vinden van een financiering die bij uw situatie past. Weet u al wat u nodig heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Maakt mijn financieringsaanvraag kans?

Wilt u een financiering aanvragen en bent u benieuwd of uw aanvraag kans maakt? U kunt gebruik maken van de financieringscheck. Die werkt heel eenvoudig. U hoeft alleen het bedrag dat u wilt lenen en enkele financiële gegevens in te vullen. U ziet meteen of de verwachtingen positief of negatief zijn.

 

Wanneer kan ik zakelijk lenen bij ABN AMRO?

Wij willen dat u uw dromen kunt realiseren. Als u al jaren onderneemt en uw groei wilt financieren, maar ook als u net begint en klaar bent om de wereld te veroveren. We kijken graag met u naar uw financieringsmogelijkheden. De belangrijkste voorwaarden zijn dat u een zakelijke rekening bij ons heeft en dat u de lasten van de financiering kunt dragen. Samen investeren we in uw toekomst.

 

In 5 stappen naar een financiering

  • U vraagt online een offerte aan
  • Wij beoordelen uw aanvraag
  • Binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie
  • U ondertekent de offerte en stuurt deze terug
  • U ontvangt een bevestiging als uw financiering is goedgekeurd

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Zakelijk contact via Whatsapp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.