Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Albert Jan Swart

Julia Krauwer

Sector Banker Technologie, Media & Telecom

Julia Krauwer is sector banker TMT (Technologie, Media & Telecom) bij ABN AMRO. Zij houdt zich dagelijks bezig met de impact van technologie op bedrijfsmodellen. Julia verbindt graag bedrijven en mensen op weg naar een maatschappij waarbij technologie zorgt voor groei, verduurzaming en samenwerking. Zij wisselt dan ook graag met u van gedachten over de ontwikkelingen in de TMT-sector en uw visie op de toekomst.

Julia heeft een achtergrond in taal- en communicatiewetenschap en schreef eerder o.a. op Emerce over kunstmatige intelligentie. Als innovatiemanager binnen ABN AMRO initieerde zij diverse projecten op het gebied van Artificial Intelligence (AI) en blockchaintechnologie.

Albert Jan Swart
ABN AMRO

Podcast De Innovatiegolf

Een maandelijks terugkerende podcast over technologische innovaties. Elke aflevering schuift een andere ondernemer aan tafel bij podcast-host en startup-kenner Harry Dijkema en tech-expert Julia Krauwer. Het duo neemt een duik in de technologie en onderzoekt wat deze betekent op het vlak van klimaat, circulaire economie of sociale impact.

Duurzaam digitaliseren

Duurzaam digitaliseren

Expertise van Julia Krauwer

Digitale technologie biedt allerlei kansen op het gebied van verduurzaming. Tegelijkertijd heeft IT zelf ook een ecologische voetafdruk. Julia Krauwer vertelt er graag meer over op uw evenement.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends