Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Uitstel van rente en aflossingen

Zes maanden uitstel van rente en aflossingen

Tijd voor herstel van liquiditeit tijdens de coronacrisis

Steunregeling kredieten

  • 6 maanden uitstel van rente en aflossing
  • Ruimte voor herstel van liquiditeit
  • Geen actie van u nodig

Vanwege de impact van het coronavirus krijgen onze Commercial Banking-klanten met een lopend zakelijk krediet met een hoofdsom en/of limiet tot 50 miljoen euro zes maanden uitstel van rente en aflossingen. In april tot en met september worden voor deze bedrijven geen betalingen voor aflossing en rente geïncasseerd. Zij kunnen deze termijnen later voldoen.

Midden september ontvangen klanten die uitstel genieten een brief over het einde van het uitstel en het opnieuw starten van de betalingen van rente en aflossingen.

Let op: Bepaalde klantgroepen zijn uitgesloten van deze regeling. Zie hiervoor de veelgestelde vragen.

De informatie op deze pagina wordt de komende tijd bijgewerkt en kan wijzigen.

icoon
icoon

Zakelijke klanten

Alle klanten die bediend worden door Commercial Banking en een lopend zakelijk krediet met een hoofdsom en/of limiet tot 50 miljoen euro hebben, komen in principe automatisch in aanmerking voor uitstel.

Alle zakelijke klanten die in het Retail-segment bankieren (waaronder vrijgevestigde medici en vrije beroepen) en een krediet hebben tot 50 miljoen euro vallen ook onder deze regeling.

Specifieke financieringsvormen komen niet in aanmerking. Zie hiervoor de veelgestelde vragen.

icoon

Grootzakelijke klanten en zzp’ers

Voor grootzakelijke klanten die worden bediend door C&IB en impact ondervinden van het coronavirus, wordt gekeken naar steunoplossingen op maat. Dit geldt ook voor klanten met een lopend zakelijk krediet met een hoofdsom en/of limiet boven 50 miljoen euro.

Mede in overleg met andere banken en de overheid wordt bekeken welke maatregelen mogelijk zijn voor zzp’ers die in de problemen komen als gevolg van het coronavirus.

Uitstel van rente en aflossingen voorwaarden

Veelgestelde vragen over de uitstelregeling

Bekijk de antwoorden op veelgestelde vragen over de regeling opschorting aflosverplichtingen, rente en fees zakelijke klanten.

De informatie op deze pagina wordt bijgewerkt en kan wijzigen.

Sustainable Finance Desk

Contact

Heeft u vragen over de uitstelregeling? Door de vele vragen rondom de coronamaatregelen, kan het iets langer duren voordat u een adviseur kunt spreken.

icoon