Ondernemen in de 1,5m-economie

Informatie, regelingen en hulp

Niemand weet precies hoe de toekomst eruit ziet. Ook wij niet. Wel kunnen wij inzicht en inspiratie bieden om vooruit te denken. Zodat u als ondernemer met zelfvertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Wij denken graag met u mee. Hier vindt u al onze informatie over ondernemen in de 1,5m-economie bij elkaar.

Bestuurswijziging

Met Tikkie Check betalen in de horeca

Maak het uw gasten makkelijk en laat ze aan tafel met Tikkie Check betalen én fooi geven. U bent minder tijd kwijt aan afrekenen en bewaart eenvoudig afstand. Vraag nu Tikkie Check aan en maak kans op een #tikkieinderug!

Ondernemers vertellen over hun kansen tijdens corona

'Open je ogen voor de mogelijkheden'

Maurice Tax ontwikkelt met zijn bedrijf Bright Spark technische oplossingen ‘om de wereld een beetje beter te maken’. Hij ziet daarvoor in iedere situatie kansen, ook in deze coronatijd.

'Bedenk alternatieven om zichtbaar te blijven'

Wachten op betere tijden is geen optie. Marianne Kuiper, bedacht een alternatief, waarmee ze overeind blijft én voorziet in een grote behoefte.

'Ook thuisblijvers kunnen ieder evenement volwaardig beleven'

NBC-directeur-eigenaar Van Hooijdonk zat bij het uitbreken van de coronacrisis niet bij de pakken neer. NBC is nu coronaproof en ingericht op hybride evenementen. Klaar voor de toekomst dus.

hoe houdt u thuiswerken beter vol

Tips: hoe houdt u thuiswerken beter vol?

Voorlopig blijft het dringende advies: werk zo veel mogelijk vanuit huis. En zelfs als we weer naar kantoor mogen, zal thuiswerken voor een groot deel de nieuwe norm worden. Hoe houden we dat op een vitale manier vol?

6 Tips: Geef criminelen geen kans in tijden van corona

In woonhuizen inbreken is een stuk lastiger nu iedereen de hele dag thuis zit. Inbrekers verleggen daarom hun werkveld.

Veelgestelde vragen

We krijgen veel vragen over hoe we onze zakelijke klanten kunnen helpen. Zoals over liquiditeitsproblemen of maatregelen van de overheid om ondernemers financieel bij te staan. Onze antwoorden vindt u hier.

Overbruggingskredieten

Ondernemers met een tijdelijk liquiditeitstekort helpen wij met de verruimde BMKB overbruggingskredieten. Voor leningen tussen de 10.000 en 50.000 euro bestaat de KKC-regeling.

Meer over de BMKB-kredieten Meer over de KKC-regeling
De Zaak Vooruit

Download het gratis e-book

Hoe kijken experts en ondernemers naar de toekomst? Duik in interessante cases, ontdek nieuwe inzichten en lees over de laatste trends.

Wat anderhalve meter afstand voor ondernemers betekent

Van ondernemers wordt de komende maanden veel aanpassing verwacht. Hoe doen ondernemers uit uw sector dit?

Einde uitstel rente en aflossingen

Vanwege de impact van het coronavirus hebben veel Commercial Banking-klanten zes maanden uitstel van rente en aflossing gekregen. Vanaf 1 oktober worden de reguliere betalingen voor rente en aflossingen weer geïncasseerd.

Meer steunmaatregelen

In deze moeilijke tijd bieden wij onze klanten de helpende hand. Bekijk hier welke maatregelen wij treffen en krijg antwoord op uw vragen over, onder andere, uitstel van betaling.