Kansen in corona

Coronavirus

Ondernemen in de 1,5m-economie

Het Coronavirus roept veel vragen op bij ondernemers. Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen en inspiratie voor het ondernemen in de 1,5m-economie.

Voor werkgevers, ondernemers en zzp'ers

Veelgestelde vragen

We krijgen veel vragen over hoe we onze zakelijke klanten kunnen helpen. Zoals over liquiditeitsproblemen of maatregelen van de overheid om ondernemers financieel bij te staan. Onze antwoorden vindt u hier.

Terugbetalen uitgestelde rente, kredietgerelateerde provisie en aflossingen

Vanwege de impact van het coronavirus hebben veel van onze zakelijke klanten met een lopend krediet vanaf 1 april tot 1 oktober 2020 uitstel van rente, provisies en aflossing gekregen. Alle informatie over de uitstelregeling en de terugbetaling.

Zakelijk financieren

Post-Covid Groeifinanciering

Bent u een middelgrote of grote ondernemer die voor de coronacrisis een gezonde bedrijfsvoering had? En wilt u investeren in uw bedrijf, maar heeft u te weinig eigen vermogen om bijvoorbeeld een reguliere financiering van uw bank te krijgen? Lees dan verder.
Snel Betaald

Krijg uw openstaande facturen direct uitbetaald

Niet meer wachten op openstaande facturen? Wij hebben Snel Betaald voor u. Stuur ons uw factuur en ontvang binnen 24 uur na goedkeuring van uw debiteur het openstaande factuurbedrag minus de kosten.

Ondernemers vertellen over hun kansen tijdens corona

'Open je ogen voor de mogelijkheden'

Maurice Tax ontwikkelt met zijn bedrijf Bright Spark technische oplossingen ‘om de wereld een beetje beter te maken’. Hij ziet daarvoor in iedere situatie kansen, ook in deze coronatijd.

'Bedenk alternatieven om zichtbaar te blijven'

Wachten op betere tijden is geen optie. Marianne Kuiper, bedacht een alternatief, waarmee ze overeind blijft én voorziet in een grote behoefte.

'Ook thuisblijvers kunnen ieder evenement volwaardig beleven'

NBC-directeur-eigenaar Van Hooijdonk zat bij het uitbreken van de coronacrisis niet bij de pakken neer. NBC is nu coronaproof en ingericht op hybride evenementen. Klaar voor de toekomst dus.

Nieuws en achtergronden coronamaatregelen

6 Tips: Geef criminelen geen kans in tijden van corona

In woonhuizen inbreken is een stuk lastiger nu iedereen de hele dag thuis zit. Inbrekers verleggen daarom hun werkveld.

Welzijn van werknemers is flink verbeterd tijdens corona

Welzijn van werknemers is flink verbeterd tijdens corona

In alle bedrijfssectoren is het welzijn van de werknemers tijdens de lockdown fors toegenomen. Dit blijkt uit de Sectorale Welzijnsmonitor die ABN AMRO voor het eerst heeft uitgebracht.