Sustainable Finance Desk

#financethefuture

De Sustainable Finance Desk ondersteunt bestaande en nieuwe klanten bij het realiseren van duurzame en circulaire ambities. We gaan met de klant in gesprek en bekijken we hoe we de verduurzaming van het bestaande bedrijfsmodel of een nieuw duurzaam bedrijfsmodel kunnen financieren.
Agree

Inspireren en verbinden

Wij alleen kunnen de duurzaamheids-
transitie niet versnellen.

Door onze collega’s te informeren over de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en te verbinden met klanten willen wij het duurzame gedachtegoed verspreiden, binnen en buiten onze bank.

Om samen met de klant deze transitie mogelijk te maken heeft een aantal collega's met expertise van duurzaamheid en duurzame financieringen in verschillende sectoren zich verenigd in de Groene 40.

Tip

Nieuwe proposities ontwikkelen

Om duurzame bedrijven van dienst te kunnen zijn ontwikkelen wij verschillende proposities. Deze bestaan uit instrumenten die financiering van een duurzame onderneming mogelijk maken of workshops waarin de klant haar kansen ontdekt op het gebied van de circulaire economie.

Zo zetten wij als bank net dat ene stapje extra en kijken we verder dan de reguliere financieringstrajecten.

Al onze innovatieve antwoorden op uw duurzame vragen, vindt u hier bij elkaar.

Investments stocks

Monitoring duurzame impact

Door de impact van de bank op de duurzaamheidstransitie in kaart te brengen kunnen wij doelgericht te werk gaan.

1. Download de Monitor Duurzaamheid (pdf, 2.8MB) hier.

2. We sloten tot nu toe 44 circulaire deals af met een totale gefinancierde som van 508 miljoen euro.

3. Meer nieuws vindt u op ons Insights platform.

Contact met de Sustainable Finance Desk

Heeft u een (uitgewerkt) duurzaam businessplan en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Spar met ons over van uw financiering. Neem contact op en u ontvangt binnen twee werkdagen een reactie.

Duurzame Menukaart

Voordelige én duurzame financiering? Besparen op uw energierekening? En wat is er nog meer? Onze antwoorden op al uw duurzame vragen vindt u hier bij elkaar. 

Maak uw bedrijf vandaag nog klaar voor de toekomst

Tijdens de tweedaagse Business Innovation Workshop leert u over de circulaire economie en wordt u uitgedaagd om na te denken over de kansen voor uw bedrijf.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.