Impact Based Banking

#financethefuture

Impact maken op alle fronten, zowel financieel als voor een betere wereld. Daar staat Impact Based Banking voor. Er is een steeds grotere vraag vanuit de maatschappij en wetgeving naar een duurzame bedrijfsvoering. Wij geven u graag het inzicht om deze doelen op een winstgevende manier te realiseren.

Ecochain

Doe de Ecochain Quick Scan

Snel weten waar in uw productieproces duurzame winst te behalen is? Doe dan nu de Ecochain Quick Scan en krijg belangrijke inzichten voor nu en de toekomst die niet alleen goed zijn voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee.

Ecochain

De inkoper aan de knoppen

Deze pagina geeft u handvatten om met circulariteit aan de slag te gaan. Het gaat in op hoe circulariteit te ‘begrijpen’ maar ook daadwerkelijk te ‘kwantificeren’ (meten). Zo kunt u als inkoper beter sturen op circulariteit in aanbestedingen.

Ecochain

Hoe verpakt u de toekomst?

Verpakking is een hot topic in de wereld van duurzaamheid. Iedereen probeert zijn eigen stappen te zetten volgens de Refuse, Reduce en Recycle principes. Maar welke stappen werken beter? En vergelijken we wel de juiste dingen met elkaar?

Ecochain

Duurzame denim supply chain

Niet voor niks laten G-Star Raw, Tommy Hilfiger en veel andere world-class kledingmerken hun producten produceren bij Saitex. Deze in Vietnam gevestigde denimfabrikant staat bekend als de meest duurzame fabriek ter wereld.

icoon

Impact Based Banking

Gebruikt u veel energie of grondstoffen? Het team van Impact Based Banking geeft u met onze partner Ecochain hét inzicht om uw duurzame doelen winstgevend te bereiken.