Duurzame Menukaart

#financethefuture

Wil je als ondernemer bijdragen aan een betere wereld door duurzamer te gaan werken? Wij helpen je graag dit proces te versnellen. We zijn voortdurend op zoek naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die voor échte winst zorgen. Hier vind je onze oplossingen voor jouw duurzame vragen.

Besparen op uw energierekening? Doe vandaag nog de check

Met deze snelle tool boekt u vandaag nog voordeel met uw pand. Ontdek hoeveel u kunt besparen op uw energierekening en krijg uw overzicht voor de informatieplicht.

Maak uw bedrijf vandaag nog klaar voor de toekomst

Tijdens de tweedaagse Business Innovation Workshop leert u over de circulaire economie en wordt u uitgedaagd om na te denken over de kansen van de circulaire economie voor uw bedrijf.

Meer dan 50 experts begeleiden uw duurzame missie

In alle sectoren en door het hele land hebben wij collega's met specialistische kennis en expertise van duurzaamheid en duurzame financieringen

Groenbank

Financier uw project voordelig met een groenlening

Sommige investeringen komen in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke vorm van financieren met een groenlening. 

icoon
Impact Nation

Innoveren doet u samen met Impact Nation

Impact Nation versnelt de transitie naar duurzaamheid samen met innovatieve scale-ups, corporates, kennispartners en overheid. Doe ook mee en maak de toekomst.

Winstgevend verduurzamen, zo pakt u dat aan

Gebruikt u veel energie of grondstoffen? Het team van Impact Based Banking geeft u het inzicht om uw duurzame doelen winstgevend te bereiken.

Altijd op de hoogte met kennisplatform Insights

Ervaringen van andere ondermemers, rapporten en artikelen van onze sector bankers en meer vindt u op ons kennisplatform Insights.

Download hier onze complete Duurzame Menukaart

Al onze oplossingen voor uw duurzame toekomst hebben we op één handige menukaart voor u verzameld. Download het overzicht hier .

icoon