Duurzaam Ondernemen

#financethefuture

Wil je als ondernemer bijdragen aan een betere wereld door duurzamer te gaan werken? Wij helpen je graag dit proces te versnellen. We zijn voortdurend op zoek naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die voor échte winst zorgen. Hier vind je onze oplossingen voor jouw duurzame vragen.
Green Buildings Event

Waar vind ik duurzaam én aantrekkelijk investeringskrediet?

Steeds meer bedrijven willen investeren in een duurzame en schonere toekomst. Sommige investeringen komen hierbij in aanmerking voor een aantrekkelijke vorm van financiering, met de ABN AMRO Groenlening. 

Business Innovation Workshop in Circl

Hoe maak ik mijn bedrijf klaar voor de toekomst?

Tijdens de tweedaagse Business Innovation Workshop leer je over de circulaire economie en word je uitgedaagd om na te denken over de kansen voor jouw bedrijf. Doe mee en maak je onderneming klaar voor de toekomst.

Duurzame Investeringstool

Waarmee kan ik mijn pand verduurzamen?

Hoe duurzaam is uw pand en waar kunt u een groene sprong maken? Krijg inzicht in uw energielabels en bekijk welke besparende maatregelen er voor u zijn. Gebruik onze Duurzame Investeringstool voor een totaaloverzicht.

ABN AMRO Lease

Kan ik mijn duurzame investering leasen?

Met lease is een duurzame toekomst heel dichtbij. Voor een vast bedrag per maand plukt u meteen de vruchten van duurzaam ondernemen met ABN AMRO Lease. Dus stop met groen dromen en start met groen doen.

Impact Based Banking

Winstgevend verduurzamen, hoe pak ik dat aan?

Gebruikt u veel energie of grondstoffen? Het team van Impact Based Banking geeft u het inzicht om uw duurzame doelen winstgevend te bereiken.

Insights

Meer over duurzaamheid op Insights

Ervaringen van andere ondermemers, artikelen van onze Sector Bankers, rapporten van het Economisch Bureau en meer: wat we weten over ondernemen en duurzaamheid, vindt u op ons kennisplatform Insights.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.