Duurzame Menukaart

#financethefuture

Wilt u als ondernemer bijdragen aan een betere wereld door duurzamer te gaan werken? Wij helpen u graag dit proces te versnellen. Hier vindt u onze duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die zorgen voor échte winst, op alle fronten.
Duurzame Investeringstool

Besparen op uw energierekening? Doe vandaag nog de check

Met deze snelle tool boekt u vandaag nog voordeel met uw pand. Ontdek hoeveel u kunt besparen op uw energierekening en krijg uw overzicht voor de informatieplicht.

Business Innovation Workshop

Maak uw bedrijf vandaag nog klaar voor de toekomst

Tijdens de tweedaagse Business Innovation Workshop leert u over de circulaire economie en wordt u uitgedaagd om na te denken over de kansen van de circulaire economie voor uw bedrijf.

De Groene 40

Meer dan 50 experts begeleiden uw duurzame missie

In alle sectoren en door het hele land hebben wij collega's met specialistische kennis en expertise van duurzaamheid en duurzame financieringen

Financier uw project voordelig met een groenlening

Sommige investeringen komen in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke vorm van financieren met een groenlening. 

Innoveren doet u samen met Impact Nation

Impact Nation versnelt de transitie naar duurzaamheid samen met innovatieve scale-ups, corporates, kennispartners en overheid. Doe ook mee en maak de toekomst.

Impact Based Banking

Winstgevend verduurzamen, zo pakt u dat aan

Gebruikt u veel energie of grondstoffen? Het team van Impact Based Banking geeft u het inzicht om uw duurzame doelen winstgevend te bereiken.

Insights

Altijd op de hoogte met kennisplatform Insights

Ervaringen van andere ondermemers, rapporten en artikelen van onze sector bankers en meer vindt u op ons kennisplatform Insights.

Duurzaam Ondernemen

Download hier onze complete Duurzame Menukaart

Al onze oplossingen voor de toekomst hebben we op één handige Duurzame Menukaart voor u verzameld. Download het overzicht hier (pdf, 1.2MB).

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.