Veilig zakendoen

Aandacht voor cyberveiligheid

Experts verwachten de komende jaren een verdere stijging van het cyberrisico voor ondernemers. Een cyberaanval kan grote impact hebben op de continuïteit van uw bedrijf en veel schade opleveren. Hoe herkent u cyberbedreigingen en voorkomt u een aanval?

De complete cybersecurity-oplossing voor het mkb

Met Cyber Veilig & Zeker bent u nu en in de toekomst beschermd tegen de laatste dreigingen. Als er dan tóch nog iets gebeurt, krijgt u direct hulp bij het oplossen van het probleem en uw eventuele schade is gedekt.

Waarmee kan ik mijn bedrijf beschermen tegen cybercrime

10 Belangrijkste cyberdreigingen én wat u ertegen kunt doen

In onze gids Cybersecurity vertellen we u wat de meest voorkomende vormen van cybercrime zijn en wat u kunt doen om uw bedrijf te beschermen.

Hoe kan ik al mijn bankzaken veilig houden

Veilig bankieren: meld fraude aan ons, ook als u twijfelt

Veilig bankieren doen we samen. We laten zien hoe u fraude herkent en geven tips om uw bankzaken veilig te houden. Ook leest u hoe u fraude kunt melden.

Nog veel werk te doen rond digitale veiligheid mkb

In vier stappen uw informatiesysteem testen

Doe regelmatig een securitytest en houdt uw informatiesysteem veilig. Om u hierbij te ondersteunen heeft het NCSC een whitepaper Securitytesten opgesteld.

Toename Whatsappfraude in coronatijd

Wereldwijd wordt veel gecommuniceerd over het coronavirus. We zien dat cybercriminelen profiteren van de grote behoefte aan informatie. Ze versturen veel phishing e-mails die op het coronavirus inhaken.

Web skimming

In de voorbije jaren zijn klanten van duizenden e-commerce websites het slachtoffer geworden van web skimming: zowel kleine online retailers als grote bedrijven in bijvoorbeeld de luchtvaart en ticketverkoop voor concerten en evenementen.

Weet u zeker dat u veilig zakendoet?

Veel ondernemers denken: “Zo’n cyberaanval overkomt mij niet” en “Een firewall is toch voldoende?”, terwijl cybercriminaliteit een Top 10-bedrijfsrisico is.

Deze video is een fragment uit de #MEEDENKERS talkshow over het thema: CYBERSECURITY IN 2020.

Bekijk de volledige aflevering

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.