Veilig zakendoen

Aandacht voor cyberveiligheid

Experts verwachten de komende jaren een verdere stijging van het cyberrisico voor ondernemers. Een cyberaanval kan grote impact hebben op de continuïteit van uw bedrijf en veel schade opleveren. Hoe herkent u cyberbedreigingen en voorkomt u een aanval?

Cyber Response Plan

Tips voor het opzetten van een Cyber Response Plan

Ondernemers hebben steeds vaker te maken met cybercrime. Computers worden gehackt, gegevens worden gestolen en bedrijfsprocessen vallen stil. Het is daarom verstandig een Cyber Response Plan op de plank te hebben liggen. Met onze tips kunt u zelf zo'n plan maken.

Meer weten

De complete cybersecurity-oplossing voor het mkb

Met Cyber Veilig & Zeker bent u nu en in de toekomst beschermd tegen de laatste dreigingen. Als er dan tóch nog iets gebeurt, krijgt u direct hulp bij het oplossen van het probleem en uw eventuele schade is gedekt.

In vier stappen uw informatiesysteem testen

Doe regelmatig een securitytest en houdt uw informatiesysteem veilig. Om u hierbij te ondersteunen heeft het NCSC een whitepaper Securitytesten opgesteld.

Veilig bankieren: meld fraude aan ons, ook als u twijfelt

Veilig bankieren doen we samen. We laten zien hoe u fraude herkent en geven tips om uw bankzaken veilig te houden. Ook leest u hoe u fraude kunt melden.

10 Belangrijkste cyberdreigingen én wat u ertegen kunt doen

In onze gids Cybersecurity vertellen we u wat de meest voorkomende vormen van cybercrime zijn en wat u kunt doen om uw bedrijf te beschermen.

Cybercriminelen spelen in op angst voor coronavirus

Cybercrime in tijden van corona

Wereldwijd wordt veel gecommuniceerd over het coronavirus. We zien dat cybercriminelen profiteren van de grote behoefte aan informatie. Ze versturen onder andere veel phishing e-mails die op het coronavirus inhaken. 

Weet u zeker dat u veilig zakendoet?

Veel ondernemers denken: “Zo’n cyberaanval overkomt mij niet” en “Een firewall is toch voldoende?”, terwijl cybercriminaliteit een Top 10-bedrijfsrisico is.

Deze video is een fragment uit de #MEEDENKERS talkshow over het thema: CYBERSECURITY IN 2020.

icoon