Bescherming zonder zorgen

Cyber Veilig & Zeker

De complete cybersecurity-oplossing voor het mkb

Bescherming zonder zorgen

  • Beveiliging tegen cyberdreigingen
  • Bij incidenten direct hulp van een expert
  • Bij schade zijn kosten voor herstel gedekt

Voor uw bedrijf wilt u een gedegen en complete bescherming tegen cybercrime en fraude. Met Cyber Veilig en Zeker van MMOX in samenwerking met ABN AMRO bent u goed beschermd én verzekerd tegen eventuele schade.

Zo werkt Cyber Veilig & Zeker

icoon

Voorkomen

Het Cyber Defence Center bewaakt uw netwerk. Deze box, met innovatieve software speciaal geschikt voor het mkb, blokkeert automatisch cyberdreigingen zonder dat u daar iets van merkt. U kunt real time volgen wat er gebeurt en u ontvangt maandelijks een persoonlijk rapport.

icoon

Verhelpen

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen over het gebruik van de dienst en voor het melden van storingen en incidenten: 24 uur per dag en 7 dagen per week. Onze experts staan voor u klaar om eventuele schade te herstellen. Want cyberrisico is veel meer dan alleen techniek.

icoon

Vergoeden

U hoeft zich geen zorgen te maken over schade of kosten als er tóch nog iets gebeurt. Wij dekken de kosten voor alle herstelwerkzaamheden door onze experts of door uw eigen leverancier of medewerkers. Daarnaast is ook uw indirecte schade gedekt.

Meer weten

Neem contact op

Wilt u meer weten over hoe Cyber Veilig & Zeker helpt om uw onderneming en uw business te beschermen? Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Laat hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Speciaal voor het mkb

Technologie die normaal gesproken alleen is weggelegd voor zeer grote bedrijven en overheden wordt met Cyber Veilig & Zeker bereikbaar voor het mkb.

Extra vertrouwen voor uw klanten

Klantvertrouwen kost jaren om op te bouwen, maar kan na één cyberaanval ernstige en blijvende schade oplopen. Bedrijven eisen van hun leveranciers daarom steeds vaker aantoonbare cyberzekerheid.

Klaar voor de toekomst

De komende jaren wordt een verdere toename van cybercriminaliteit verwacht. Met Cyber Veilig & Zeker bent u vandaag én morgen beschermd tegen bedreigingen.

Eenvoudig

De hardware is snel geïnstalleerd, de dienst is makkelijk in gebruik en dreigingen worden automatisch tegengehouden. Met direct hulp bij het voorkomen of oplossen van een cyberprobleem.

Eén aanspreekpunt

Voor al uw vragen over het gebruik van de dienst en het melden van storingen en incidenten heeft u één aanspreekpunt. De Servicedesk staat 24/7 voor u klaar.

Bereikbaar en betaalbaar

Met Cyber Veilig & Zeker krijgt u de nieuwste technologie, persoonlijk advies en inzicht. Elk incident wordt direct voor u opgelost én u heeft een uitgebreide verzekering in één aantrekkelijk geprijsd totaalpakket.

Veilig zaken doen

Meer over veilig zakendoen

Experts verwachten de komende jaren een verdere stijging van het cyberrisico voor ondernemers. Een cyberaanval kan grote impact hebben op de continuïteit van uw bedrijf. Hoe herkent u cyberbedreigingen en voorkomt u een aanval?

icoon