Naar de navigatie Naar de inhoud

De Boekhoudkoppeling

Man handelt snel zijn boekhouding af met de Boekhoudkoppeling

Bespaar kostbare tijd

De Boekhoudkoppeling

  • Veel boekhoudpakketten direct te koppelen

  • Nooit meer bij- en afschrijvingen overtypen

  • Gratis

De logo's van de 11 boekhoudpakketaanbieders waar wij mee samenwerken

Veel boekhoudpakketten direct te koppelen

Grote kans dat uw boekhoudpakket van 1 van de bedrijven is waar wij mee samenwerken. Dan profiteert u direct van de voordelen van de Boekhoudkoppeling!

Met de Boekhoudkoppeling koppelt u uw boekhoudsoftware aan uw zakelijke rekening. Zo worden uw bij- en afschrijvingen dagelijks automatisch in uw online boekhouding verwerkt.

Uw bij- en afschrijvingen automatisch ingevoerd

Elke dag uw bij- en afschrijvingen overtypen in uw boekhouding? U heeft wel wat anders te doen. Gelukkig zorgt De Boekhoudkoppeling voortaan dat uw bij- en afschrijvingen automatisch in uw online boekhouding komen. Dan kunt u uw tijd weer besteden aan uw onderneming. Klik hier voor het aanvragen van De Boekhoudkoppeling.

Blauwe klappers

Het kost u niets

Heeft u een zakelijke rekening bij ABN AMRO? Dan is de koppeling gratis. Zo profiteert u als klant van onze handige diensten en oplossingen. Klik voor het aanvragen van De Boekhoudkoppeling.

Ook handig voor uw accountant

Doet een accountant de boekhouding voor u? Ook dan is De Boekhoudkoppeling handig. Geef bij het aanvragen aan welk boekhoudpakket uw accountant gebruikt. Klik hier voor het aanvragen van De Boekhoudkoppeling.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

nu gratis aanvragen

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube