Naar de navigatie Naar de inhoud

Artikelen over groeien als onderneming

Gebruik data in wegtransport kan 500000 ton CO2 besparen

Drie tips om uw logistieke toegevoegde waarde voor uw klant te verhogen

De logistieke sector staat voor grote uitdagingen; dat geldt ook voor kleinere transportbedrijven die een belangrijk onderdeel vormen van de logistieke keten. Hoge verwachtingen kunnen alleen worden gerealiseerd door nóg efficiënter te worden. Het delen van data kan hierbij helpen.

Faalkosten in de bouw lopen jaarlijks op tot miljarden euros

Drie tips voor minder faalkosten bij kleine bouwbedrijven

Er wordt meer gebouwd dan voor de krediet- en eurocrisis (2007-2011 en 2009-2014) en orderportefeuilles bereiken recordhoogtes. Toch blijven de winstmarges van bouwbedrijven echter laag en faalkosten spelen hierbij een belangrijke rol.

Zzper Britt van Smeerdijk doet zoveel mogelijk zelf

Zzp’er Britt van Smeerdijk doet zoveel mogelijk zelf

Zzp'er Britt van Smeerdijk besteedt zo min mogelijk werkzaamheden uit. Zo maakte ze haar eigen YouTube-kanaal, waarin ze tips geeft aan collega-zzp'ers. Britt vertelt wat dit haar kost én oplevert.

Hoe groeit u als klein bouwbedrijf

Hoe groeit u als klein bouwbedrijf?

Om ervoor te zorgen dat een bedrijf ook in de toekomst succesvol en winstgevend is, moet een ondernemer blijven vernieuwen. Dit is ook mogelijk als daar weinig financiële middelen voor zijn. Innoveren kan op vele manieren. We zetten ze voor u op een rij.

Maarten werkt met stagiairs

Zzp'er Maarten werkt met stagiairs

Zzp’ers kunnen soms wel wat extra ondersteuning gebruiken, maar hebben daar niet altijd de financiële middelen voor. Zzp’er Maarten van Dijk (30) neemt regelmatig stagiairs in dienst. Hij vertelt wat daar allemaal bij komt kijken.

Zzp met stagiair

Zzp’er met een stagiair

Als zzp’er kunt u een stagiair in dienst nemen, net als een mkb’er. Benieuwd naar wat hier allemaal bij komt kijken? In dit artikel leggen wij het u uit.

Business Intelligence

Business intelligence voor mkbers

De mogelijkheden van business intelligence voor het Nederlandse bedrijfsleven groeien. Hoe kunt u als mkb’er BI gebruiken voor uw bedrijf? Wij geven u een aantal voorbeelden en tips.

Ondernemer Michel Visser

Over informal investors

Michel Visser had 3 ton nodig om de groei van zijn bedrijf te financieren. Informal investment bood uitkomst.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Hulp bij Internet Bankieren