Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Brancheinformatie voor medici

Brancherapporten voor artsen, fysiotherapeuten en apothekers

Volg de laatste ontwikkelingen in de zorg

Om als medicus succesvol te ondernemen is het handig om te weten wat er speelt in uw branche. Met onze brancherapporten voor huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen en apothekers blijft u op de hoogte van de laatste cijfers en de belangrijkste trends en ontwikkelingen. 

 
ABN AMRO

Laatste cijfers en feiten voor huisartsen 2023

Hoeveel huisartsen zijn er eigenlijk? En zijn er meer solopraktijken, duopraktijken of groepspraktijken? Bekijk de belangrijkste cijfers over huisartsen.

ABN AMRO

Brancheinformatie voor huisartsen

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in 2023 op het gebied van patiënten, innovatie en duurzaamheid?

 
ABN AMRO

Laatste cijfers en feiten voor apotheken 2022

Hoeveel apotheken zijn er BIG geregisteerd? Hoe groot is de verdeling man of vrouw en wat wordt er de komende jaren verwacht van de farmaceutische zorg? Bekijk de belangrijkste cijfers over apothekers.
ABN AMRO

Brancheinformatie voor apotheken

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in de farmaceutische zorg? En wat zijn de grootste kansen en bedreigingen? Lees het brancherapport Apotheken in beeld.
 
ABN AMRO

Laatste cijfers en feiten voor fysiotherapeuten 2022

Hoeveel afspraken heeft een fysiotherapeut per dag? En hoeveel kost een behandeling gemiddeld? Bekijk de belangrijkste cijfers over fysiotherapeuten.

ABN AMRO

Brancheinformatie voor fysiotherapeuten

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in de fysiotherapie? En wat zijn de grootste kansen en bedreigingen? Lees het brancherapport Fysiotherapie in beeld.

 
ABN AMRO

Laatste cijfers en feiten voor tandartsen 2021

Hoeveel tandartspraktijken zijn er momenteel? Wat is de gemiddelde omzet per patiënt? Bekijk de belangrijkste cijfers over tandartsen.

-

Brancheinformatie voor de mondzorg

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in de mondzorg? Wat gebeurt er allemaal op het gebied van innovatie en duurzaamheid? Lees het brancherapport Mondzorg in beeld.

ABN AMRO

Contact met onze specialisten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor uw privé en zakelijke vragen. Wilt u persoonlijk advies? Maak dan een afspraak. U kunt ook zelf direct contact opnemen met onze specialisten.

Evenementen over praktijk starten of overnemen

Wilt u een praktijk starten of overnemen? Wij organiseren regelmatig webinars en (digitale) bijeenkomsten over het starten of overnemen van een praktijk.