Brancheinformatie medici

Om als medicus succesvol te ondernemen is het handig om te weten wat er speelt in uw branche. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste cijfers en de belangrijkste trends en ontwikkelingen. 

 
-

Cijfers en feiten huisartsen

Hoeveel huisartsen zijn er eigenlijk? En zijn er meer solopraktijken, duopraktijken of groepspraktijken? Bekijk de belangrijkste cijfers over huisartsen.
-

Brancheinformatie huisartsen

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van patienten, innovatie en duurzaamheid? Lees erover in de brancheinformatie huisartsen.
 
-

Cijfers en feiten fysiotherapeuten

Hoeveel afspraken heeft een fysiotherapeut per dag? En hoeveel kost een behandeling gemiddeld? Bekijk de belangrijkste cijfers over fysiotherapeuten.

-

Brancheinformatie fysiotherapie

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in de fysiotherapie? En wat zijn de grootste kansen en bedreigingen? Lees erover in de brancheinformatie fysiotherapie.

 
-

Cijfers en feiten tandartsen

Hoeveel tandartspraktijken zijn er momenteel? Wat is de gemiddelde omzet per patiënt? Bekijk de belangrijkste cijfers over tandartsen.
-

Brancheinformatie mondzorg

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in de mondzorg? Wat gebeurt er allemaal op het gebied van innovatie en duurzaamheid? Lees erover in de brancheinformatie mondzorg.