Brancheinformatie voor medici

Brancherapporten voor huisartsen, fysiotherapeuten en tandartsen

Volg de laatste ontwikkelingen in de zorg

Om als medicus succesvol te ondernemen is het handig om te weten wat er speelt in uw branche. Met onze brancherapporten voor huisartsen, fysiotherapeuten en tandartsen blijft u op de hoogte van de laatste cijfers en de belangrijkste trends en ontwikkelingen. 

 
-

Laatste cijfers en feiten voor fysiotherapeuten 2022

Hoeveel afspraken heeft een fysiotherapeut per dag? En hoeveel kost een behandeling gemiddeld? Bekijk de belangrijkste cijfers over fysiotherapeuten.

-

Brancheinformatie voor fysiotherapeuten 2022

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in de fysiotherapie? En wat zijn de grootste kansen en bedreigingen? Lees het brancherapport Fysiotherapie in beeld.

 
-

Laatste cijfers en feiten voor huisartsen

Hoeveel huisartsen zijn er eigenlijk? En zijn er meer solopraktijken, duopraktijken of groepspraktijken? Bekijk de belangrijkste cijfers over huisartsen.

-

Brancheinformatie voor huisartsen

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van patienten, innovatie en duurzaamheid? Lees het brancherapport 'De huisartsenmarkt in beeld'.

 
-

Laatste cijfers en feiten voor tandartsen

Hoeveel tandartspraktijken zijn er momenteel? Wat is de gemiddelde omzet per patiënt? Bekijk de belangrijkste cijfers over tandartsen.

-

Brancheinformatie voor de mondzorg

Wat zijn de laatste trends en ontwikkelingen in de mondzorg? Wat gebeurt er allemaal op het gebied van innovatie en duurzaamheid? Lees het brancherapport Mondzorg in beeld.