Naar de navigatie Naar de inhoud

Bedrijfsovername

Een bedrijf overnemen

Koers bepalen

U heeft jarenlang gewerkt als manager en wilt eigenaar worden van een onderneming via een overname. Hoe bereidt u zich hierop voor? Hoe regelt u de financiering en welke zakelijke knopen moet u doorhakken? Bovendien bent u niet alleen ondernemer. Hoe zit het privé? Misschien moet u bijvoorbeeld uw huwelijksvoorwaarden aanpassen.

Onze specialisten begeleiden u graag bij een overname. Door hun uitgebreide kennis op zowel fiscaal, juridisch als bedrijfseconomisch gebied, krijgt u advies op maat. En blijven de lijnen kort. Zodat uw overname in korte tijd is geregeld.

 

Management buy-out of buy-in

Meestal beschikt het management over onvoldoende middelen om de volledige onderneming over te nemen. Vaak wordt dit tekort aangevuld met risicodragend vermogen van een participatiemaatschappij en een financiering op maat van de bank.

Dat zijn belangrijke zaken waar u goed rekening mee wilt houden. Via uw relatiemanager komt u in contact met de gewenste specialisten, zowel op het gebied van bedrijfsovername als vermogensplanning. Zij adviseren welke mogelijkheden er voor u zijn. Heeft u geen relatiemanager? Neem dan contact op.

Begeleiding bij overnames

Uw onderneming kan ook groeien door een fusie of overname. Hoe bereidt u zo'n stap voor?

U wordt geconfronteerd met een groot aantal kansen en risico's. Daarom is advies van een specialist vrijwel onmisbaar. Onze bedrijfsovernamespecialisten begeleiden u tijdens het acquisitietraject en vinden de financiering die bij uw onderneming past.
Ook hierbij geldt: bij elke zakelijke stap die u zet, kijken wij naar de gevolgen voor uw privésituatie.

Vragen? Stel uw vraag
direct aan de juiste specialist.

Neem contact op.

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube