Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles voor verenigingen en stichtingen

Vereniging of stichting  

Heeft u een vereniging of stichting opgericht? Of overweegt u dit te doen? Dan is het handig meer te weten over een aantal belangrijke zaken. Om u te helpen en ondersteunen hebben we de meest praktische informatie voor u op een rij gezet.

Handig om te weten

De eerste stappen

De knoop is doorgehakt. U gaat een vereniging of stichting oprichten. Kiest u voor een vereniging of stichting en waar moet u zich inschrijven? Wat zijn de eerste stappen bij het oprichten?

Vereniging of stichting vergadering met mensen
 
Vereniging of stichting man bekijkt papieren

Verschillen tussen stichting en vereniging

U wilt een stichting of vereniging oprichten. Wat zijn de kenmerken van deze organisatietypen? Zo heeft een vereniging leden en een stichting niet. Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen stichtingen en verenigingen?

Contact

contact-linkedin-icoonVia LinkedIn
icoon twitterVia Twitter
icoon whatsappWhatsApp naar 06 511 500 26 

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Kent u de Boekhoudkoppeling?

Elke keer uw bij- en afschrijvingen overtypen in uw boekhouding? U heeft wel wat anders te doen. De gratis Boekhoudkoppeling zorgt ervoor dat uw bij- en afschrijvingen dagelijks automatisch in uw online boekhouding komen. Bespaar uzelf kostbare tijd.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.