Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles voor starters

starters-header-index 

Komt uw droom van een eigen bedrijf binnenkort uit? Dan moet u veel regelen, maar gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij helpen u met handige informatie en financiële producten speciaal voor starters. Een goede start begint dus hier. 

Slim zakendoen als starter

Net begonnen maar nog geen klussen?

Begint u voor uzelf, dan heeft u misschien nog niet veel klussen of klanten. Voor het binnenhalen van een nieuwe klus heeft u vaak meer nodig dan 'een keer een koffie drinken'. Een stappenplan is daarbij handig.

Binnenhalen die klus
-

Hoe bepaalt u het uurtarief?

Heeft u moeite met het bepalen van uw uurtarief? Alle zzp'ers hebben daar wel eens last van. Begin met het beantwoorden van deze 7 vragen.

Investeerder zoekt ondernemer

Kent u ons investeerdersnetwerk al? Via dit netwerk brengen we u in contact met succesvolle (ex-)ondernemers die naast geld ook tijd en kennis in u willen investeren. Stuur ons uw bedrijfsplan en u hoort binnen 2 weken of we u kunnen matchen.

iDEAL

Meer tips en informatie voor ondernemers

Wij helpen u graag verder met tips, informatie en nieuws. Hoe doe ik vlot mijn belasting? Hoe haal ik deals binnen? En hoe spaar ik voor mijn pensioen? Lees de artikelen speciaal voor ondernemers.

Contact

contact-linkedin-icoonVia LinkedIn
icoon twitterVia Twitter
icoon whatsappWhatsApp naar 06 511 500 26 

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Financiële Startplanner

Weet u waar u allemaal aan moet denken als u voor uzelf wilt beginnen? Wij helpen u graag op weg met de financiële startplanner. Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft en bent u klaar voor de start!

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube