Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles voor starters

starters-header-index 

Uw droom van een eigen bedrijf komt uit. U moet veel regelen, maar wat allemaal? Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij helpen u met handige informatie en financiële producten speciaal voor starters. Uw goede start begint dus hier. 

Slim zakendoen als starter

Net begonnen maar nog geen klussen?

U bent voor uzelf begonnen, maar hebt misschien nog niet veel klanten. Voor het binnenhalen van een nieuwe klant of klus heeft u vaak meer nodig dan 'een keer een koffie drinken'. Een stappenplan is daarbij handig.

Binnenhalen die klus
-

Hoe bepaalt u het uurtarief?

U bent nog niet lang zzp'er en heeft daarom moeite met het bepalen van uw uurtarief. Alle zzp'ers hebben daar wel eens last van. Begin met het antwoorden van deze 7 vragen.

Investeerder zoekt ondernemer

Kent u ons investeerdersnetwerk al? Via dit netwerk brengen we u in contact met succesvolle (ex-)ondernemers die naast geld ook tijd en kennis in u willen investeren. Stuur ons uw bedrijfsplan en u hoort binnen 2 weken of we u kunnen matchen.

iDEAL

Meer tips en informatie voor ondernemers

Wij helpen u graag verder met tips, informatie en nieuws. Hoe doe ik vlot mijn belasting? Hoe haal ik deals binnen? En hoe spaar ik voor mijn pensioen? Lees de artikelen speciaal voor ondernemers.

Contact

contact-linkedin-icoonVia LinkedIn
icoon twitterVia Twitter
icoon whatsappWhatsApp naar 06 511 500 26 

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Financiële Startplanner

Weet u waar u allemaal aan moet denken als u voor uzelf wilt beginnen? Wij helpen u graag op weg met de financiële startplanner. Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft en bent u klaar voor de start!

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube