Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles voor starters

starters-header-index 

Uw droom van een eigen bedrijf komt uit. U moet veel regelen, maar wat allemaal? Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij helpen u met handige informatie en financiële producten speciaal voor starters. Uw goede start begint dus hier. 

Slim zakendoen als starter

Net begonnen maar nog geen klussen?

U bent voor uzelf begonnen, maar hebt misschien nog niet veel klanten. Voor het binnenhalen van een nieuwe klant of klus heeft u vaak meer nodig dan 'een keer een koffie drinken'. Een stappenplan is daarbij handig.

Binnenhalen die klus
-

Hoe bepaalt u het uurtarief?

U bent nog niet lang zzp'er en heeft daarom moeite met het bepalen van uw uurtarief. Alle zzp'ers hebben daar wel eens last van. Begin met het antwoorden van deze 7 vragen.

Lees meer tips en trucs voor ondernemers

Wij helpen u graag verder met tips, trucs en ander handig advies. Via onze artikelen speciaal voor ondernemers komt u meer te weten over zaken als sparen voor uw pensioen, vlot uw belasting doen en het binnenhalen van deals.

Contact

twitter linkedin forum whatsapp
Via Twitter
Via LinkedIn
Via het Ondernemersforum
Via WhatsApp: 06 511 500 26

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Financiële Startplanner

Weet u waar u allemaal aan moet denken als u voor uzelf wilt beginnen? Wij helpen u graag op weg met de financiële startplanner. Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft en bent u klaar voor de start!

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Betalen met iDEAL via de app

Tip: dit kan ook zonder e.dentifier

Mobiel betalen via iDEAL

Snel online iets betalen? Alleen via de app kunt u zonder e.dentifier betalen via iDEAL. Bevestigen met uw identificatiecode is genoeg. Dat is makkelijk! Dit kan zolang het bedrag binnen uw daglimiet blijft.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube