Naar de navigatie Naar de inhoud

Social Stimuleringsregeling

Sociaal ondernemers op weg helpen

Startende sociaal ondernemers op weg helpen, daar staat de Social Stimuleringsregeling van ABN AMRO voor. Bent u sociaal ondernemer en bent of wordt u klant? Wij doneren per klant ieder jaar € 100,- aan het fonds. Zo bent u automatisch goed bezig en helpt u startende sociaal ondernemers op weg.

Groep mensen die besluit beklinken
 

Doe mee en maak kans op € 10.000,-

Eind 2017 is de volgende donatie. De exacte datum en actievoorwaarden maken wij later op deze pagina bekend. Wilt u ook in aanmerking komen voor de Social Stimuleringsregeling van € 10.000,-? Houd deze pagina dan in de gaten.

 

Winnaar donatie € 10.000,-

Wij doneren 3 keer per jaar een bedrag van € 10.000,- aan een startende sociaal ondernemer. Het doel van de regeling is om startende sociaal ondernemers op weg te helpen. De donatie van mei 2017 is gewonnen door Makers Unite. Lees waarom deze sociaal ondernemer deze donatie heeft gewonnen.

 

Win als tipgever!

Attendeer een startende sociaal ondernemer op de mogelijkheid om een donatie van € 10.000,- te winnen via de Social Stimuleringregeling.  Wint hij deze donatie? Dan krijgt u zelf ook een mooie prijs. U krijgt als tipgever een sociaal en maatschappelijk verantwoord dagje uit voor 2 personen inclusief lunch en diner. In de actievoorwaarden leest u hier meer over.

 

Hoe bepalen we wie de donatie krijgt?

Bent u sociaal ondernemer en voldoet u aan de voorwaarden? En heeft u een overtuigende pitch? Dan komt u in aanmerking. Een comité beslist wie er wint en wie de donatie krijgt. Leden zijn: Erik Buckens, manager van het Social Impact Fonds waarmee ABN AMRO in sociaal ondernemers investeert. Nery Anderson, Regio Directeur West ABN AMRO, met als verantwoordelijkheid het segment Kleinbedrijf en Harry Hummels, Professor Social Entrepreneurship aan de Universiteit Utrecht.

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube