Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles voor het mkb

mkber-header-index   

Als mkb-ondernemer draagt u zorg voor uw onderneming én uw personeel. ABN AMRO helpt u hierbij graag op weg met kennis en advies. Over het financieren van bedrijfsgroei, internationaal ondernemen, het beperken van uw bedrijfsrisico's en veel meer.

Slim zakendoen als mkb'er

Klant failliet? Bescherm uw rechten!

Net nadat u een grote order heeft geleverd, gaat uw klant failliet. Volgens de curator mag u achteraan aansluiten in de rij schuldeisers. Naar dat geld kunt u dus wel fluiten. Dennis Senders, advocaat bij ARAG en voormalig curator, vertelt hoe u dat kunt voorkomen.

Klant failliet? Bescherm uw rechten!
 
Binnenhalen die klus

Binnenhalen die klus

"Leuk, laten we een keer koffie drinken." Tuurlijk, altijd doen. Maar voor het binnenhalen van een nieuwe klant of klus heeft u vaak meer nodig. Een stappenplan.

Meer tips en trucs voor ondernemers

Wij helpen u graag verder met tips, trucs en ander handig advies. Hoe doe ik vlot mijn belasting? Hoe haal ik deals binnen? En hoe spaar ik voor mijn pensioen? Lees onze artikelen speciaal voor ondernemers.

Contact

twitter linkedin forum whatsapp
Via Twitter
Via LinkedIn
Via het Ondernemersforum
Via WhatsApp: 06 511 500 26

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van een onbekend nummer? En lijkt het bericht van ABN AMRO te komen? Reageer dan niet. Het kan een poging tot phishing zijn. Wij 'appen' alleen als u ons benaderd heeft.

Uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

1 op de 10 ondernemers krijgt ooit te maken met arbeidsongeschiktheid. Stel uw inkomen daarom veilig. Een persoonlijk adviesrapport geeft u direct inzicht in hoe u dat doet.

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube