Naar de navigatie Naar de inhoud

Alles voor het mkb

mkber-header-index   

Als mkb-ondernemer draagt u zorg voor uw onderneming én uw personeel. ABN AMRO helpt u hierbij graag op weg met kennis en advies. Over het financieren van bedrijfsgroei, internationaal ondernemen, het beperken van uw bedrijfsrisico's en veel meer.

Slim zakendoen als mkb'er

Een loongebouw dat staat als een huis

Als u personeel aanneemt moet u salaris gaan betalen. Maar hoe bepaalt u het salaris van uw eerste medewerker? En hoe zorgt u ervoor dat de salarissen nog kloppen als u de tiende aanneemt?

Meetlint
 
Flexibele schil: een bal elastieken

Past een flexibele schil bij uw organisatie?

Gaat u personeel aannemen? Dan zult u zich moeten afvragen op welke contractbasis u dat gaat doen: vast, tijdelijk of flexibel. Een flexibele schil, het aandeel flexibele medewerkers in uw bedrijf, is populair. Of dit bij uw onderneming past, is afhankelijk van uw organisatiemodel.

Investeerder zoekt ondernemer

Kent u ons investeerdersnetwerk al? Via dit netwerk brengen we u in contact met succesvolle (ex-)ondernemers die naast geld ook tijd en kennis in u willen investeren. Stuur ons uw bedrijfsplan en u hoort binnen 2 weken of we u kunnen matchen.

iDEAL

Meer tips en informatie voor ondernemers

Wij helpen u graag verder met tips, informatie en nieuws. Hoe doe ik vlot mijn belasting? Hoe haal ik deals binnen? En hoe spaar ik voor mijn pensioen? Lees de artikelen speciaal voor ondernemers.

Contact

contact-linkedin-icoonVia LinkedIn
icoon twitterVia Twitter
icoon whatsappWhatsApp naar 06 511 500 26 

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van ons? Reageer dan niet om phishing te voorkomen.

Uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

1 op de 10 ondernemers krijgt ooit te maken met arbeidsongeschiktheid. Stel uw inkomen daarom veilig. Een persoonlijk adviesrapport geeft u direct inzicht in hoe u dat doet.

Elke werkdag van 08.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 17.30 uur.

088 - 226 26 26

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube