Naar de navigatie Naar de inhoud

Dit zijn de evenementen voor medici

Inspiratiesessies en informatieavonden, symposia en seminars: in dit overzicht vindt u alle evenementen die wij organiseren voor medisch ondernemers. Ook vermelden we evenementen waar we een presentatie houden of activiteit organiseren. Interesse? Meld u zich direct aan!

Wat is er te doen voor medisch ondernemers?

 • 19 juni 2018: De Fysiotherapiepraktijk van de Toekomst, Zwolle

  Met welke veranderingen krijgt u als fysiotherapeut te maken? Misschien verandert bijvoorbeeld uw verdienmodel. Hoe bereidt u zich daar dan op voor? Tijdens deze inspiratie-avond denken we met u mee en presenteren we u nieuwe ideeën. 

  Wanneer: 19 juni 2018
  Waar: ABN AMRO, Zwolle
  Hoe laat: 17.30 – 21.30 uur

 • 22 juni 2018: Congres Stichting Arts en Organisatie

  Het Congres Stichting Arts en Organisatie brengt de verschillende spelers binnen het zorgstelsel in beeld. Ook bespreekt men hoe de huidige en toekomstige zorg er uitziet. Welke thema’s aan bod komen? Efficiëntie, kosten, automatisering, ondernemen en innovatie. Diverse sprekers gaan dieper in op deze thema’s vanuit hun eigen invalshoek. Goed om te weten: op de tweede dag van het evenement, zaterdag 23 juni 2018, zijn er masterclasses te volgen. Klaas-Jan Koning en Jolanda Koers, financieel adviseurs voor medici bij ABN AMRO, bespreken de financiële toekomst van de jonge arts.

  Wanneer: 22 juni 2018
  Waar: Noordlease Stadion Groningen, Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen
  Hoe laat: 17.00 - 21.30 uur

 • 23 juni 2018: Congres Stichting Arts en Organisatie

  Het Congres Stichting Arts en Organisatie brengt de verschillende spelers binnen het zorgstelsel in beeld. Ook bespreekt men hoe de huidige en toekomstige zorg er uitziet. Welke thema’s aan bod komen? Efficiëntie, kosten, automatisering, ondernemen en innovatie. Diverse sprekers gaan dieper in op deze thema’s vanuit hun eigen invalshoek. Goed om te weten: op deze tweede dag van het evenement zijn er masterclasses te volgen. Klaas-Jan Koning en Jolanda Koers, financieel adviseurs voor medici bij ABN AMRO, bespreken de financiële toekomst van de jonge arts.

  Wanneer: 23 juni 2018
  Waar: Noordlease Stadion Groningen, Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen
  Hoe laat: 17.00 - 21.30 uur

 • 13 september 2018 - Masterclass Praktijkdiagnose voor huisartsen, Amsterdam

  Tijd om een diagnose te stellen… voor uw praktijk! Tijdens deze masterclass checkt u de gezondheid van uw praktijk. Want is uw praktijk eigenlijk wel toekomstbestendig? Deze interactieve masterclass is een samenwerking met VvAA.

  Wanneer: 13 september 2018
  Waar: ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10, Amsterdam
  Hoe laat: 18.00 – 22.30 uur 

 • 8 november 2018: Masterclass Overname tandartspraktijk, Rotterdam

  Droomt u van een eigen tandartspraktijk? Dat is mooi! Maar weet u ook wat er allemaal bij een praktijkovername komt kijken? Wij vertellen het u graag in onze Masterclass 'Overname tandartsenpraktijk'. Samen met onze partners Dentalair, Famed en Van Helder lichten wij toe welke stappen u moet nemen in het overnametraject en staan we stil bij mogelijke valkuilen. Wij sluiten de masterclass af met een borrel. Genoeg tijd dus om na te praten met uw collega's en onze partners.

  Wanneer: 8 november 2018
  Waar: ABN AMRO, Coolsingel 93, Rotterdam 
  Hoe laat: 16.30 - 22.30 uur

 • 15 november 2018: Masterclass Overname tandartspraktijk, Groningen

  Groningers opgelet! Droomt u van een eigen tandartspraktijk? Dat is mooi! Maar weet u ook wat er allemaal bij een praktijkovername komt kijken? Wij vertellen het u graag in onze Masterclass 'Overname tandartsenpraktijk'. Samen met onze partners Dentalair, Famed en Van Helder lichten wij toe welke stappen u moet nemen in het overnametraject en staan we stil bij mogelijke valkuilen. Wij sluiten de masterclass af met een borrel. Genoeg tijd dus om na te praten met uw collega's en onze partners.

  Wanneer: 15 november 2018
  Waar: ABN AMRO, Grote Markt 22, Groningen
  Hoe laat: 16.30 - 22.30 uur

 • 22 november 2018: Masterclass Overname tandartspraktijk, Amsterdam

  Attentie, Amsterdammers. Droomt u van een eigen tandartspraktijk? Dat is mooi! Maar weet u ook wat er allemaal bij een praktijkovername komt kijken? Wij vertellen het u graag in onze Masterclass 'Overname tandartsenpraktijk'. Samen met onze partners Dentalair, Famed en Van Helder lichten wij toe welke stappen u moet nemen in het overnametraject en staan we stil bij mogelijke valkuilen. Wij sluiten de masterclass af met een borrel. Genoeg tijd dus om na te praten met uw collega's en onze partners.

  Wanneer: 22 november 2018
  Waar: ABN AMRO, Leidseplein 29, Amsterdam 
  Hoe laat: 16.30 - 22.30 uur

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.