Naar de navigatie Naar de inhoud

Artikelen over time management

Leroy

Zzp’er Leroy strijdt tegen uitstelgedrag

Zzp’er Leroy Seijdel leert mensen de strijd aan te gaan tegen uitstelgedrag. Zelf ziet Leroy ook regelmatig op tegen bepaalde werkzaamheden, zoals zijn administratie. In dit artikel geeft Leroy tips om uitstelgedrag te voorkomen.

Uitstelgedrag

De gevolgen van uitstelgedrag

Als zzp’er heeft u allerlei verschillende taken. Niet alle taken zijn even leuk om te doen. Maar van uitstel komt afstel. Welke taken zijn uitstelgevoelig voor zzp’ers en wat kunnen de gevolgen zijn?

Iris

Zo behoudt zzp’er Iris haar concentratie

Iris Berger is sinds veertien jaar zzp’er. Voorheen deed ze de ‘belangrijke’ taken even tussendoor, waardoor het nooit af kwam. Dit kostte haar tijd en energie. Ze besloot haar werk anders in te delen.

Concentratie behouden

Als zzp'er tijd overhouden

Als zzp’er heeft u een divers takenpakket. Teveel afleiding kan grote gevolgen hebben voor de kwaliteit van uw werk en uw tijd. In dit artikel leest u hoe u aan het einde van de dag tijd overhoudt.

8 tips om een sabbatical te regelen

8 tips om een sabbatical te regelen

U bent zzp’er en wilt er graag tijdelijk tussenuit: een sabbatical. Niemand die u zal tegenhouden. U bent ten slotte eigen baas en bent aan niemand verantwoording schuldig. Een periode vrijaf regelen en begroten; deze 8 tips helpen u op weg.

Zzp'er Raimke over werk-prive-balans

Werk-privé-balans voor zzp’er Raimke

Zzp’er Raimke van den Beemt-Groothuizen balanceert continue tussen werk en privé. Hoe bewaakt zij haar werk-privé-balans?

Vrouw in zwembad met telefoon

Omzetvriendelijke vakantie

Het is voor de zzp'er een heikel punt: de zomervakantie. Want niet werken betekent geen verdiensten. Geen nood: wij hebben tips.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Hulp bij Internet Bankieren