Naar de navigatie Naar de inhoud

Artikelen over geld en inkomen

zzp maud over kantoordelen

Franck werkt als vrijwilliger aan zijn netwerk

Met zijn eenmanszaak helpt Franck Fielemon collega-ondernemers meer omzet te realiseren. Daarnaast zet de Voorschotenaar zich als vrijwilliger in voor de lokale ondernemersvereniging. ‘Mijn uren als vrijwilliger zijn een investering in mijn bedrijf.’

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk doen als zzp’er

Als zzp’er kunt u uw talenten ook inzetten als vrijwilliger. Bijvoorbeeld door onbetaald taken te verrichten voor verenigingen, stichtingen of evenementen. Dit kan gevolgen hebben voor uw werk als ondernemer. In dit artikel leggen we uit waar u rekening mee moet houden.

vaderschapsverlof voorbereiden

Vaderschap voorbereiden als zzp’er

U bent zzp’er en wordt vader. Waar moet u als zzp’er rekening mee houden als u vader wordt? En hoe bereidt u zich voor? We zetten de laatste ontwikkelingen op een rij en spreken zzp-vader Robin Peek over zijn voorbereidingen.

Zzp in Nederland

Zzp'ers in Nederland: een overzicht

Benieuwd naar de belangrijkste kenmerken van de zzp’er in Nederland? Wij hebben ze voor u op een rij gezet. Van de populairste sector onder zzp’ers tot de beste gemeenten voor zzp'ers.

werkkappitaal deel 1

Wat u moet weten over werkkapitaal - deel 1

Een positief werkkapitaal is essentieel voor de gezondheid van elk bedrijf. Maar wat is werkkapitaal, en waarom mag het niet te hoog zijn?

Van omzet naar jaarinkomen

Hoeveel heeft u nodig om rond te komen?

U heeft uw baan in loondienst opgezegd en bent begonnen als zelfstandig ondernemer. U bent nu zelf verantwoordelijk voor uw inkomen. Maar hoeveel moet u eigenlijk verdienen als startende zzp’er om rond te komen?

Zzper Anne Vrieze over minder werken

Zzp'er Anne Vrieze kan minder gaan werken

Zzp’er Anne Vrieze is 55 jaar. Over 5 jaar wil ze stoppen met werken. Nu al heeft ze de vrijheid om minder uren te maken, mocht ze dat willen. Ze vertelt hoe zij dit heeft geregeld.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Hulp bij Internet Bankieren