Naar de navigatie Naar de inhoud

Zakelijke lease

Vrouw betaalt haar rekening met contant geld

Zo blijft uw bedrijf in beweging

Lease

  • Tot 100% financiering mogelijk

  • Geschikt voor vrijwel elk bedrijfsmiddel
  • Uw werkkapitaal vrij voor andere activiteiten

Hoeveel kost leasen?

Krijg direct een indicatie van uw maandelijkse kosten

leasecalculator

Ondernemers over leasen

"ABN AMRO biedt ons de perfecte totaaloplossing voor de financiering van kapitaalintensieve objecten" zegt de CFO van Rotterdam Shortsea Terminals. Ook andere ondernemers uit diverse sectoren vertellen u graag hun ervaringen. Zij inspireren u vast. Lees de ervaringen van ondernemers.

Hoogwerker
opslagcontainer

U kunt vrijwel elk bedrijfsmiddel leasen

Denkt u bij leasen alleen aan personenauto's en bestelwagens? Denk gerust verder. Met lease van ABN AMRO financiert u snel de meest uiteenlopende bedrijfsmiddelen. Of het nu om een verpakkingsmachine of een zeecontainer gaat. Neem contact op met een adviseur.

Beschikbaar werkkapitaal met lease

Een van de grote voordelen van lease: uw werkkapitaal wordt niet aangesproken. Zo blijft u klaar om direct in te spelen op veranderingen in de markt. De financiering is exact afgestemd op de economische levensduur van het bedrijfsmiddel. U betaalt in vaste maandelijkse termijnen en het is bovendien fiscaal aantrekkelijk. Lees meer over lease.

graafmachine

Tot 100% financiering mogelijk

Welke vorm van lease u ook kiest, u kunt uw bedrijfsmiddelen zo volledig financieren. Ook voor startende ondernemers is lease zeer geschikt. Financieringen van € 5.000,- tot en met € 250.000,- kunt u online aanvragen.

Bereken uw maandelijkse lease kosten

Denkt u aan het aanschaffen van bedrijfsmiddelen? Dan is het prettig om eerst te weten wat uw maandelijkse kosten zijn. Met de leasecalculator krijgt u snel een indicatie van de kosten van diverse typen bedrijfsmiddelen. Start de leasecalculator.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Offerte aanvragen

Vragen? Of advies nodig? Wij zijn
bereikbaar van maandag t/m zaterdag

Bel met een adviseur

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube