Naar de navigatie Naar de inhoud

Kredietaanvraag

Zo verloopt uw kredietaanvraag

Als u een financiering aanvraagt is het handig als u weet wat u kunt verwachten. Hieronder ziet u stapsgewijs wat er bij komt kijken.

De voorbereiding

Begin bij het begin. Zorg dat u uw behoefte helder heeft. Beantwoord de volgende vragen:

  • Waarom wil ik lenen?
  • Hoeveel geld heb ik nodig?
  • Hoeveel kan ik maandelijks aflossen?

De aanvraag

Als u weet wat u nodig heeft, vraagt u het krediet bij ons aan. Welke stappen u precies doorloopt ligt aan het bedrag dat u wilt lenen. Om u zo snel en soepel mogelijk te helpen, maken wij het volgende onderscheid:

  • Tot € 25.000: U vraagt eenvoudig online een offerte aan. Bestaat uw onderneming korter dan 1 jaar? Dan vragen wij u om uw ondernemingsplan. Bestaat uw onderneming langer dan 1 jaar? Dan hebben wij meestal geen extra documenten van u nodig.
  • Boven € 1.000.000. U kunt hiervoor online geen offerte aanvragen, maar wel een afspraak maken voor een financieringsgesprek.

Wachten op de beoordeling

Direct na uw aanvraag beginnen we aan de beoordeling. We kijken onder andere naar de branche waarin u onderneemt, uw ervaring en hoe uw onderneming ervoor staat. 

Binnen 2 werkdagen krijgt u een reactie op uw aanvraag. Als wij geen bezwaren zien dan krijgt u een offerte. Als we niet (direct) aan uw aanvraag kunnen voldoen bellen wij u om het met u te bespreken.

Uw offerte ondertekenen

U ontvangt van ons de offerte. Om de aanvraag af te ronden controleert u alle gegevens en documenten. Klopt alles en gaat u akkoord? Onderteken de offerte dan en stuur deze naar ons terug.

Wij verwerken uw offerte

Wij verwerken de offerte en ronden uw aanvraag af. We controleren alle documenten. Als u zekerheden heeft verstrekt, registreren wij die bij de verschillende instanties.

Uw krediet staat klaar

Alles is geregeld. U ontvangt van ons een bevestigingsbrief en kunt het krediet gebruiken. Alle gegevens over het kredietbedrag ziet u in uw online rekeningoverzicht.

Overal antwoord op uw vraag

Via Twitter, Facebook en WhatsApp

Zakelijk contact via Whatsapp

Heeft u geen tijd ons te bellen voor uw vragen? Onze zakelijk specialisten staan ook voor u klaar via Twitter, Facebook en WhatsApp. Wel zo makkelijk.