Duurzame Menukaart

#financethefuture

Wilt u als ondernemer bijdragen aan een betere wereld door duurzamer te gaan werken? Wij helpen u graag dit proces te versnellen. We zijn voortdurend op zoek naar duurzame oplossingen, investeringen en initiatieven die voor échte winst zorgen. Hier vindt u onze oplossingen voor uw duurzame vragen.

Duurzame Investeringstool

Inzicht in de wet- en regelgeving rond het verduurzamen van uw vastgoed. En informatie op maat over besparingsmogelijkheden en investeringen.

Meer dan 50 experts begeleiden uw duurzame missie

In alle sectoren en door het hele land hebben wij collega's met specialistische kennis en expertise van duurzaamheid en duurzame financieringen

Winstgevend verduurzamen, zo pakt u dat aan

Gebruikt u veel energie of grondstoffen? Het team van Impact Based Banking geeft u het inzicht om uw duurzame doelen winstgevend te bereiken.

Product-as-a-service heeft enige opstarttijd nodig

Product-as-a-service heeft enige opstarttijd nodig

Het Product-as-a-Service-model is bij uitstek geschikt om een rol te spelen in verduurzaming. Wel zijn in deze pioniersmarkt nog de nodige hordes te nemen. Zo ligt het gevaar van vervlechting met bestaande activiteiten op de loer.

icoon

Maak uw bedrijf vandaag nog klaar voor de toekomst

Tijdens de tweedaagse Business Innovation Workshop leert u over de circulaire economie en wordt u uitgedaagd om na te denken over de kansen van de circulaire economie voor uw bedrijf.

Financier uw project voordelig met een groenlening

Sommige investeringen komen in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke vorm van financieren met een groenlening. Hier leest u er alles over.

Altijd op de hoogte met kennisplatform Insights

Ervaringen van andere ondernemers, rapporten en artikelen van onze sector bankers en meer vindt u op ons kennisplatform Insights.

Impact Nation

Innoveren doet u samen met Impact Nation

Impact Nation versnelt de transitie naar duurzaamheid samen met innovatieve scale-ups, corporates, kennispartners en overheid. Doe ook mee en maak de toekomst.

icoon