Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Vader en dochter verkopen een brood in hun bakkerij

Investeren in uw onderneming

Wij bieden kennis en passende oplossingen

Als uw onderneming groeit, wordt het op den duur tijd om uit te breiden. Of als uw bedrijf een steuntje in de rug nodig heeft, kunt u misschien wel wat hulp gebruiken. Hier kunnen wij u bij helpen met onze expertise en verschillende mogelijkheden voor financiering. 

Wilt u in uw onderneming investeren? Bij ons bent u aan het goede adres.

Tips en informatie

Sectorprognoses

Onze sectorprognoses bieden een meerjarige vooruitblik in diverse sectoren. Actuele thema's en trends zoals brexit, digitalisering, duurzaamheid en de energietransitie komen aan bod.

Ons kennisplatform Insights

Op Insights vindt u sectorinformatie, trends en columns. Ook biedt ons kennisplatform tips voor ondernemers en leest u er alles over veilig zakendoen.

Groeien als onderneming

Ondernemen roept soms vragen op. Op welke overheidsregelingen heb ik recht? Wat is de wettelijke betalingstermijn? En waar vind ik nieuwe klanten? Bekijk het overzicht van alle artikelen over groeien als onderneming.

Wij helpen u verder

Zakelijke financiering nodig?

Voor ieder doel hebben we een passende financiering. Bijvoorbeeld voor een langlopende investering, de aankoop van een bedrijfspand of een duurzaam project.

Groei en uitbreiding financieren

Bent u ondernemer en wilt u uw onderneming laten groeien of verder uitbreiden? Bij ons bent u aan het goede adres voor een passende financiering voor groei en uitbreiding. 

Klaar voor de toekomst

Is uw bedrijf al klaar voor de toekomst? Wij ondersteunen ondernemers die zich bezig houden met duurzaam ondernemen, de circulaire economie en het maken van sociale impact.