Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

hypotheek verhogen

Kennis van zaken

Bij ABN AMRO denken we graag mee over de uitdagingen van uw bedrijf. Met onze kennis, expertise en producten zorgen we ervoor dat u weer verder kunt. 

Onze financieringsoplossingen

Zakelijke Lease

Met Zakelijke Lease kunt u voor een vast bedrag per maand een bedrijfswagen, machine of ander bedrijfsmiddel aanschaffen. Bereken online uw maandbedrag en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Financiering New10

Regel snel en volledig online een zakelijke lening of zakelijk krediet bij New10, een initiatief van ABN AMRO. Ontvang binnen 15 minuten een aanbod op maat en profiteer van een scherpe rente.

Financiering op maat

Voor een grotere investering zoals financieringen vanaf € 250.000 maken onze adviseurs een financiering op maat. Maak vrijblijvend een afspraak met een adviseur.

Tikkie Zakelijk

Krijg supersnel betaald met Tikkie zakelijk. Gebruik Tikkie nu ook voor uw bedrijf en ontvang 80% van uw betalingen al binnen één dag. Geef klanten meer betaalgemak en voorkom gedoe met contant geld.

Een andere financiering nodig?

Voor ieder doeleinde hebben we een passende financiering.

Vrouw staat bij het raam

Speciaal voor intermediairs

Bent u zakelijk intermediair, bijvoorbeeld als accountant of financieel adviseur? Voor u hebben we altijd een vast persoonlijk aanspreekpunt. We geloven in snel schakelen en persoonlijk contact.

We denken graag met u mee over de uitdagingen van uw bedrijf

Ons kennisplatform Insights

Op Insights vindt u sectorinformatie, trends en columns. Ook biedt ons kennisplatform tips voor ondernemers en leest u er alles over veilig zakendoen.

Ondernemen in onzekere tijden

Voor ondernemers en consumenten zijn het onzekere tijden. Welke kant gaat de economie op? Zaken als de inflatie, de stikstofcrisis, de energieprijs en het personeelstekort houden veel mensen bezig.

Trends in de zorg

Wat zijn de belangrijkste trends in uw vakgebied? Onze sectorspecialisten zochten het uit en onderscheiden de belangrijkste thema’s in 2022.

Veelgestelde vragen

Het ligt eraan voor welk doel u een zakelijke financiering nodig heeft, en hoeveel het is. Er zijn veel mogelijkheden, zoals een zakelijke lening, zakelijk krediet, lease, of een duurzame lening. Voor leningen tot € 250.000 helpen onze adviseurs u telefonisch. Leningen vanaf € 250.000 bespreken we graag met u in een persoonlijke afspraak via Beeldbankieren.

Alle informatie vindt u op Zakelijke Financiering.

Meer ondernemers lopen hier tegenaan. Als oplossing kunt u gebruikmaken van Tikkie Zakelijk. Via Whatsapp, sms of e-mail verstuurt u eenvoudig uw rekening. En dat werkt goed: 80% van de Tikkies wordt binnen een dag betaald.

Lees meer over Tikkie Zakelijk

We begrijpen dat u als ondernemer door wilt met uw plannen. Via onze dochter New10 kunt u zelf snel een financiering regelen en weet u binnen 15 minuten wat uw mogelijkheden zijn.

Bekijk wat uw financieringsopties zijn

Het scheelt een hoop administratieve rompslomp als u alle zakelijke inkomsten en uitgaven via één zakelijke rekening beheert. Met een betaalpakket met zakelijke rekening en bedrijfspas bent u al een heel eind. Daarna is het een kwestie van bijhouden.

ABN AMRO heeft drie verschillende zakelijke betaalpakketten. Kijk eens welk zakelijk betaalpakket het beste bij u past.

Goede mensen maken het verschil voor uw onderneming. Het is belangrijk dat zij zo goed mogelijk gefaciliteerd worden. Kijk eens verder dan alleen het salaris. Uit onderzoek blijkt dat sfeer, leuke collega’s en de groeimogelijkheden net zo belangrijk zijn. Daar valt vaak veel te winnen.

Lees maar eens wat sector banker Han Mesters schrijft over Human Capital.

De exacte kosten verschillen per financiering. De kosten van een financiering bestaan altijd uit rente en provisie, plus het afbetalen van de financiering zelf. Dit samen noemen we de financieringslasten. Aan de hand van enerzijds uw situatie, kasstromen en financieringsdoel en anderzijds het kredietrisico maakt de bank met u afspraken over de looptijd en de kredietvoorwaarden. Vervolgens bepalen met name de looptijd van het krediet, de hoogte van het krediet en het afgesproken aflosschema, de hoogte van de periodieke aflossing.

Bekijk de video met uitleg of lees alles over financieringslasten

Er zijn ook andere opties. Denk aan zakelijke lease, financiering door beleggers, of bijvoorbeeld een onderhandse lening bij familie of vrienden. Bij een onderhandse lening is het wel belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden. Daar hebben we een gratis modelcontract voor opgesteld.

Download het modelcontract en lees alles over overige financieringen

Het is belangrijk om inzicht te hebben in belangrijke financiële situaties en vraagstukken. Hoeveel heeft u mogelijk te besteden na uw pensioen? Hoe kan uw inkomen en vermogen zich ontwikkelen? Bespreek uw huidige situatie en toekomstwensen met een adviseur en ontvang een overzichtelijk rapport.

Alles over financieel inzicht

Een mogelijkheid is ABN AMRO lease. Daarmee kunt u nu de nodige investeringen doen in uw bedrijf zonder uw hele financiële speelruimte op te geven.

Ga naar zakelijke lease

Meer informatie

Inspirerende ondernemersverhalen

Bent u benieuwd naar echte verhalen van andere ondernemers? Lees hoe zij hun ideeën hebben vormgegeven, voor hun business oplossingen hebben bedacht en deze toepassen in de praktijk.

Sectorprognoses

Onze sectorprognoses bieden een meerjarige vooruitblik in diverse sectoren. Actuele thema's en trends zoals brexit, digitalisering, duurzaamheid en de energietransitie komen aan bod.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends