Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Zero emission stadslogistiek

Zero emissie stadslogistiek

Expert Academy

De veertig grootste steden van Nederland hebben zich uitgesproken voor een zero emissie stadslogistiek in 2030. Voor ABN AMRO volgt Bart Banning, sector banker Transport & Logistiek, de ontwikkelingen op de voet. Kom meer te weten over zijn visie over dit thema en nodig hem uit voor diverse rollen tijdens uw event.

Neem contact op met Bart Banning

E-mail

  • Ik wil een offerte aanvragen
  • Ik wil meer weten over de beschikbaarheid
  • Ik wil mijn gemaakte afspraak wijzigen
  • Ik heb een vraag

Telefoon

  • Ik wil meer weten over de beschikbaarheid
  • Ik wil mijn gemaakte afspraak wijzigen
  • Ik heb een vraag

Heeft u een vraag, opmerking of hulp nodig?

Voor al uw vragen of het aanvragen van een offerte of beschikbaarheid, neem contact op met Bart Banning.
(Bart Banning is bereikbaar tijdens werkdagen of stuur een e-mail wanneer het u uitkomt.)

Bart Banning
Sector Banker Transport & Logistiek

Bart Banning

Als sectorexpert Transport en Logistiek vertaal ik thema's die voor de sector relevant zijn naar visie en strategie voor bedrijven. Ook publiceer ik hierover via sectorrapporten, expertartikelen en columns.

Thema: Zero emissie stadslogistiek

Mijn hoofdthema is de transitie naar een zero emissie stadsdistributie. Hoe kunnen bedrijven door inzet van technologie en digitalisering de binnenstedelijke logistieke stromen rondom bouw-, retail-, afvallogistiek en e-commerce efficiënter en zonder CO2 uitstoot realiseren? Daarnaast kan ik u meer vertellen over de subthema's: zero emissie transportmiddelen, asset sharing en de weg naar een succesvolle samenwerking voor het realiseren van een zero emissie stadslogistiek in 2030.

Waarvoor kunt u mij uitnodigen?

Heeft u een event over dit thema dan kunt u mij vragen voor diverse rollen. Als keynote spreker, als spreker/presentator van webinar, of als deelnemer aan een podcast of online talkshow. Ook kunt u mij benaderen op te treden als moderator van een ronde tafel.

Handelingsperspectief zero emissie stadslogistiek

Paneldiscussie op Multimodaal Transport over Zero Emissie Stadslogistiek. Flinke ambities gaan hand in hand met enthousiasme en koudwatervrees. Met voorbeeld van Bidfood over belevering van horeca in binnensteden.

Bron: Nieuwsblad Transport

Zero emissie stadslogistiek creëert kansen voor logistiek vastgoed

Het grensgebied rondom de nieuwe zero emissie zones zal als overslaglocatie worden ingezet voor clustering van goederen die met zero emissie voertuigen de stad gaan beleveren. Wat de opties zijn en hoe belangrijk de samenwerking tussen overheid, bedrijven en ook financiers is wordt duidelijk gemaakt in een paneldiscussie. Onder leiding van Luke van der Wardt (MYpup) hoort u de visie van panelleden Robert Kreeft (Intospace), Jim Orsel (CBRE), Jan Robert Albrechts (Logistiek010) en Bart Banning (ABN AMRO).

icoon
ABN AMRO

Zero-emissiezones

Wat betekent dat voor u als mkb'er

Vanaf 1 januari 2025 komen er zero-emissiezones in meerdere Nederlandse steden. Lees meer over de uitdagingen én oplossingen voor u als mkb’er.

Zero emissie stadslogistiek gaat om technologie en mindset

Truck

Transportmiddelen

De beschikbaarheid van zero emissie transportmiddelen is vooral het afgelopen jaar sterk toegenomen, met name bij bestelbusjes en cargo bikes. Dit vergroot de vraag naar een passende laadinfrastructuur.

icoon

Asset sharing

Voor een efficiënte en zero emissie stadslogistiek is er nog veel winst te behalen door de bestaande capaciteit optimaal in te zetten. Dit zal de kostprijs per kilometer verlagen en leiden to minder lege kilometers.

icoon

Samenwerking

De route naar een succesvolle zero emissie stadslogistiek in 2030 ligt in samenwerking tussen alle betrokkenen in de keten. Alleen hierdoor kunnen we optimaal gebruik maken van innovatieve technologie en digitalisering.

Electrisch rijden

Emissieloos rijden? Dit zijn de subsidiemogelijkheden

Steeds meer ondernemers maken de overstap naar elektrisch rijden. Zeker met de komst van zero-emissiezones in ons land (per 1 januari 2025). De overstap naar elektrische voertuigen wordt door de overheid gelukkig gestimuleerd met allerlei subsidies. Wij hebben op een rij gezet wat voor ondernemers interessant is en welke voorwaarden en afwegingen een rol spelen.

Neem contact op met Bart Banning

icoon

Email

Heeft u een vraag? Stuur een bericht naar Bart Banning wanneer het u uitkomt.

icoon

Telefoon

Bel op werkdagen via +31 (0)6 51 30 13 96

icoon

LinkedIn

Liever anders contact? Stuur een bericht naar Bart Banning via LinkedIn.

Neem contact op met Bart Banning

icoon

Email

Heeft u een vraag? Stuur een bericht naar Bart Banning wanneer het u uitkomt.

icoon

Telefoon

Bel op werkdagen via +31 (0)6 51 30 13 96

icoon

LinkedIn

Liever anders contact? Stuur een bericht naar Bart Banning via LinkedIn.

icoon

Veelgestelde vragen

Voor het aanvragen van een offerte kunt u via e-mail contact opnemen met Bart Banning.

Offerte aanvragen

Indien u meer wilt weten over de beschikbaarheid van Bart Banning vragen wij u vriendelijk om hierover telefonisch of per e-mail contact met hem op te nemen.

U kunt Bart Banning uitnodigen bij een evenement over het thema zero emissie stadslogistiek als keynote spreker, als spreker/presentator van webinar, of als deelnemer aan een podcast of online talkshow. Ook kunt u hem benaderen op te treden als moderator van een ronde tafel.

U kunt uw gemaakte afspraak wijzigen door telefonisch of per e-mail contact op te nemen met Bart Banning.

U vindt alle artikelen over zero emissie stadslogistiek op Insights

Ga naar alle artikelen

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends