Sectoren

Lees hier alles over onze focus op sectoren wereldwijd van ABN AMRO Corporates & Institutionals.

Neem contact op
Heeft u vragen? Bel Client Service
0031 (0)20 - 343 61 98
Ontdek de sectoren van corporate and institutional

Sinds 2009 werkt ABN AMRO hard om de de ultieme sectorbank te bouwen. Uitgangspunt daarbij zijn onze klanten, hun markten en onze sectorkennis. In West-Europa hebben wij ons gepositioneerd als leidende adviserende bank in een groot aantal sectoren. Wereldwijd focussen wij ons op de sectoren energy, metalen, mineralen, commodities, zeevaart, logistiek en petrochemie.

Onze sectorkennis

Lees hier alles over onze focus op sectoren wereldwijd van ABN AMRO Corporates & Institutionals.

Neem contact op
Heeft u vragen? Bel Client Service
0031 (0)20 - 343 61 98

Business Services

Onze relatiebankiers hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de Business Services sector. Ons team heeft een proactieve houding en gaat graag de strategische discussie met u aan.

Financial Institutions

Een bank die op maat gemaakte financiering voor u kan structureren en uitvoeren? Financial Institutions biedt financiële instellingen strategisch advies tijdens complexe en belangrijke evenementen.

Food en Retail

Wilt u kunnen rekenen op een partij die op geïntegreerde wijze een breed aanbod van hoogwaardige bankdiensten biedt? Een bank die diepgaande kennis van de sector heeft en vooruitdenkt? Dan gaan wij graag met u om tafel.

Global Transport and Logistics

Wi zijn graag een internationaal strategisch en financieel partner voor spelers in de maritieme en logistieke sector. Onze jarenlange ervaring, vakkennis en langdurige relaties met klanten maken dit mogelijk.

Industry

Wilt u kunnen rekenen op een partij die een breed aanbod van hoogwaardige bankdiensten biedt? Een bank die diepgaande kennis van de sector heeft en vooruitdenkt? Dan gaan wij graag met u om tafel.

Leisure

Bent u op zoek naar een financiële oplossing of iemand die met u meedenkt? Een bank die betrouwbaar is en altijd vooruit denkt? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan.

Natural Resources

Wij zien het als onze taak om onze sectorexpertise samen met onze klanten in te zetten. Om zo de juiste financiële strategie voor uw bedrijf te realiseren én bij te dragen aan de energietransitie.

Corporate Real Estate, Utilities and Infrastructure

Relatiebeheer van Corporate Real Estate, Utilities & Infrastructure richt zich met name op beursgenoteerde onroerend goed ondernemingen, bouwbedrijven en nutsbedrijven binnen Nederland.

Technology, Media and Telecom

Onze relatiebankiers hebben jaren lange ervaring en diepgaande kennis van de TMT sector. Ons team heeft een proactieve houding en gaat graag de strategische discussie met u aan.

Trade and Commodity Finance

Is het beheersen van financiële risico's van grondstoffen en grondstoffenhandel verbonden met uw bedrijfsvoering? Dan helpen wij u graag verder met onze oplossingen.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.