Corporates & Institutionals

Oplossingen voor complexe vraagstukken

Is het voor u belangrijk dat u om tafel zit met een ervaren financiële expert die diepgaande kennis heeft over wat er in de markt en uw sector speelt en grote waarde hecht aan lange termijnrelaties? Uw strategische partner is, kansen signaleert en proactief innovatieve oplossingen biedt? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

Producten

U kunt van ons een compleet pakket van financiële diensten en advies verwachten. Door onze bancaire expertise en sectorkennis te combineren, bieden wij creatieve oplossingen voor uw complexe vraagstukken.

Sectoren

In West-Europa hebben wij ons gepositioneerd als leidende adviserende bank in een groot aantal sectoren. Wereldwijd focussen wij ons op de sectoren energy, metalen, mineralen, commodities, zeevaart, logistiek en petrochemie.

Internationaal netwerk

ABN AMRO ondersteunt klanten in Nederland en het buitenland met haar bancaire expertise, specialistische sectorkennis en selectieve internationale netwerk.

Macro-economie

Economie, cijfers en nieuwsartikelen op ABN AMRO Insights. Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.