Ondernemen in de 1,5m-economie

Informatie, regelingen en hulp

Niemand weet precies hoe de toekomst eruit ziet. Ook wij niet. Wel kunnen wij inzicht en inspiratie bieden om vooruit te denken. Zodat u als ondernemer met zelfvertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Wij denken graag met u mee. Hier vindt u al onze informatie over ondernemen in de 1,5m-economie bij elkaar.

Ondernemers vertellen over hun kansen tijdens corona

'Blijf jezelf telkens opnieuw uitvinden'

Marieke heeft haar plannen vanwege corona aangepast, maar dat levert nieuwe kansen op. In haar podcast praat ze met missie-gedreven ondernemers om anderen te inspireren.

'Flexibiliteit is belangrijker dan ooit'

Vakantiepark De Twee Bruggen zit na een dip in de boekingen weer goed vol. Volgens eigenaar Hendrik-Jan Mensink is het vooral belangrijk dat je flexibel blijft en je verplaatst in hoe de gast het wil.

'Je vak succesvol uitoefenen begint met plezier'

Joris heeft met zijn interieurontwerp-bedrijf mooie kansen gepakt. De grotere focus op interieur vanwege het vele thuiswerken levert hem leuke grote klussen op.

De Zaak Vooruit

Download het gratis e-book

Hoe kijken experts en ondernemers naar de toekomst? Duik in interessante cases, ontdek nieuwe inzichten en lees over de laatste trends.

6 Tips: Geef criminelen geen kans in tijden van corona

In woonhuizen inbreken is een stuk lastiger nu iedereen de hele dag thuis zit. Inbrekers verleggen daarom hun werkveld.

Veelgestelde vragen

We krijgen veel vragen over hoe we onze zakelijke klanten kunnen helpen. Zoals over liquiditeitsproblemen of maatregelen van de overheid om ondernemers financieel bij te staan. Onze antwoorden vindt u hier.

Overbruggingskredieten

Ondernemers met een tijdelijk liquiditeitstekort helpen wij met de verruimde BMKB overbruggingskredieten. Voor leningen tussen de 10.000 en 50.000 euro bestaat de KKC-regeling.

Wat anderhalve meter afstand voor ondernemers betekent

Van ondernemers wordt de komende maanden veel aanpassing verwacht. Hoe doen ondernemers uit uw sector dit?

Einde uitstel rente en aflossingen

Vanwege de impact van het coronavirus hebben veel Commercial Banking-klanten zes maanden uitstel van rente en aflossing gekregen. Vanaf 1 oktober worden de reguliere betalingen voor rente en aflossingen weer geïncasseerd.

Meer steunmaatregelen

In deze moeilijke tijd bieden wij onze klanten de helpende hand. Bekijk hier welke maatregelen wij treffen en krijg antwoord op uw vragen over, onder andere, uitstel van betaling.