Ondernemen in de 1,5m-economie

Informatie, regelingen en hulp

De gevolgen van het coronavirus raken ons allemaal. Veel ondernemers worden getroffen door de maatregelen. We krijgen veel vragen over de regelingen die wij en de overheid nemen om ondernemers te steunen. Hier vindt u al onze informatie over ondernemen in de 1,5m-economie bij elkaar.

Artikelen van onze sectorspecialisten

Wat anderhalve meter afstand voor ondernemers betekent

Van ondernemers wordt de komende maanden veel aanpassing verwacht. Hoe doen ondernemers uit uw sector dit?

Uitstel van rente en aflossingen

Einde uitstel rente en aflossingen

Vanwege de impact van het coronavirus hebben veel Commercial Banking-klanten zes maanden uitstel van rente en aflossing gekregen. Vanaf 1 oktober worden de reguliere betalingen voor rente en aflossingen weer geïncasseerd.

Klantverhaal Kansen in Beeld

Vaar niet blind op één succesfactor

Van groei naar continuïteit. Focus op: Wat kunnen wij nog wel? Lees het verhaal van Ids, Directeur Operations bij Efka, marktleider in aluminium frames.

Download het gratis e-book

Hoe kijken experts en ondernemers naar de toekomst? Duik in interessante cases, ontdek nieuwe inzichten en lees over de laatste trends.

Met Tikkie Check betalen in de horeca

Laat uw gasten direct aan tafel betalen met Tikkie: contactloos en op veilige afstand. U bent minder tijd kwijt aan afrekenen én heeft meer tijd voor persoonlijke service.

Ondernemen tijdens de corona-uitbraak

Veelgestelde vragen

We krijgen veel vragen over hoe we onze zakelijke klanten kunnen helpen. Zoals over liquiditeitsproblemen of maatregelen van de overheid om ondernemers financieel bij te staan. Onze antwoorden vindt u hier.

Nieuws en achtergronden coronamaatregelen

6 Tips: Geef criminelen geen kans in tijden van corona

In woonhuizen inbreken is een stuk lastiger nu iedereen de hele dag thuis zit. Inbrekers verleggen daarom hun werkveld.

Steunmaatregelen Commercial Finance

Meer steunmaatregelen

In deze moeilijke tijd bieden wij onze klanten de helpende hand. Bekijk hier welke maatregelen wij treffen en krijg antwoord op uw vragen over, onder andere, uitstel van betaling.

Overbruggingskredieten vanaf 10.000 euro

Ondernemers met een tijdelijk liquiditeitstekort helpen wij met de verruimde BMKB overbruggingskredieten. En voor leningen tussen de 10.000 en 50.000 euro bieden we ondersteuning met de KKC-regeling.

Ondernemen is vooruitzien

Onze experts van het Economisch Bureau en Sector Advisory bundelden hun krachten en brachten een rapport uit met vier scenario's voor onze economie na corona.

Bekijk hier de presentatie en download het rapport.

Download rapport

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.