Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Met bodemenergie koel in de zomer en warm in de winter

Circulair

Samen werken aan circulaire productie

Talloze bedrijven in Nederland werken aan initiatieven die bijdragen aan de circulaire economie. Hierbij gaat het er om producten en onderdelen dat hun waarde behouden en dat grondstoffen worden hergebruikt. Zo ontstaat een gesloten kringloop zonder afval en verspilling. ABN AMRO steunt deze bedrijven met advies en financiering.

Week van de Circulaire Economie

Dé jaarlijkse campagneweek waarin veel ondernemers en organisaties hun deuren openzetten om iedereen mee te nemen in de circulaire economie. Ook dit jaar fungeert Circl, het circulair paviljoen van ABN AMRO, als centrale hub.

Biodiversity X Finance

De reeks Biodiversity x Finance begon vorig jaar met de focus op biodiversiteitsverlies en de bijdrage van de financiële sector om de biodiversiteit te herstellen. In dit seizoen ligt de focus op Nederland

Circulair Ondernemen: WTF?!

De talkshows 'Circulair Ondernemen: WTF?!' zijn voor ondernemingen die de switch naar circulair ondernemen willen maken. In elke aflevering presenteren we een belemmering op de Weg Tot Financiering - en een oplossing.

Gloeilamp
Provada intro

PROVADA 2023

Ook dit jaar nam ABN AMRO deel aan PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Op 13, 14 en 15 juni deelden interessante sprekers bij de stand van de bank, manieren om mensen en organisaties te activeren om samen positieve impact te maken op de gebouwde omgeving.

Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Duurzaam Geld Zoekt Circulair Ondernemer

Jij als ondernemer wil een positieve impact maken op het klimaat en ziet circulariteit als grote kans. Maar voor circulair ondernemerschap en innovatie is financiering nog vaak een uitdaging. Wat voor financieringsvorm past het beste bij jouw propositie?

Billions in biodiversity loss calls for radical action

Miljardenschade aan biodiversiteit noopt tot radicale stappen

Nederlandse productie en consumptie veroorzaakt voor bijna 40 miljard euro schade aan biodiversiteit, blijkt uit onderzoek van ABN AMRO en Impact Institute. Het leeuwendeel is verborgen: het vindt niet binnen sectoren zelf, maar bij hun leveranciers of klanten plaats.

Net-zero economie in 2050

Net-zero economie in 2050

Met de publicatie van de klimaatstrategie en de aansluiting bij de Net-Zero Banking Alliance ligt er een concrete routekaart voor het terugdringen van de CO2-uitstoot van de activiteiten die ABN AMRO financiert. 

Triboo

Circulaire deals

ABN AMRO steunt initiatieven van het bedrijfsleven waardoor de circulaire economie dichterbij komt. Lees meer over bedrijven die we nu al steunen bij hun circulaire productie.