Opportunity Network

De slimste stap voor CEO's in wereldwijd zakendoen

Op zoek naar groeimogelijkheden en geen tijd om te netwerken? Voor CEO’s en besluitvormers presenteren wij met Opportunity Network een exclusief zakelijk matchmaking platform. Hiermee krijgt u de mogelijkheid om uw onderneming naar de volgende fase te brengen; of het nu gaat om inkopen, verkopen, het ophalen of investeren van kapitaal, of het opdoen van lokale business insights.
Tip

Significant netwerk

Opportunity Network biedt u direct toegang tot een netwerk van 26.000 CEO’s uit binnen- en buitenland.

Verified

Betrouwbaar

Alle deelnemers binnen het Opportunity Network zijn gescreend. Zo maakt u alleen connecties met betrouwbare zakenpartners.

Agree

Service op maat

Uw Opportunity Network accountmanager helpt u met raad en daad om het maximale uit het netwerk te halen.

Opportunity Network

Activeer nu uw lidmaatschap

Exclusief voor zakelijke klanten met een omzet van meer dan EUR 2.5 miljoen: ervaar Opportunity Network zes maanden gratis en vrijblijvend.

Waarom Opportunity Network?

Direct inkopen of verkopen

Kapitaal ophalen of investeren

Lokale business insights opdoen

'Binnen 72 uur connectie' Familie

'Wij hadden binnen 72 uur nadat we lid waren geworden van Opportunity Network een connectie met de heer Garcia van Incargo. Sindsdien gebruiken we hun services voor de aflevering van kleine zendingen naar Spanje. Ze hebben ook al zendingen bij ons geboekt, van Nederland naar Spanje en deze samenwerking duurt tot op de dag van vandaag voort.'


CEO Segers International Transport

'Direct contact met beslissers' Globe

'Wij zijn heel actief op diverse contintenten. Dankzij Opportunity Network kunnen we direct contact leggen met beslissers in organisaties in andere landen. Na publicatie van onze businessdeal op het platform, kregen we binnen 24 uur een connectieverzoek van een partij waarmee we nu in gesprek zijn voor langetermijnsamenwerking.'


CEO Brockmeyer Job Marketing

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.