De Groene 40

#financethefuture

Samen met u de duurzaamheidstransitie mogelijk maken. Daarvoor zetten de 55 collega's van de Groene 40 hun kennis en expertise van duurzaamheid en duurzame financieiringen in. Door heel het land en voor alle sectoren.

'De wereld een beetje mooier maken'

We spraken met een lid van de Groene 40: Daphne Nutma-van der Zee. Zij legt uit wat het betekent om je binnen onze bank bezig te houden met duurzaamheid en hoe haar werkzaamheden voor de Groene 40 er uit zien.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid binnen ABN AMRO? Vraag uw relatiemanager naar de contactgegevens van een G40-lid binnen uw sector. Of mail naar: sustainable.finance.desk@nl.abnamro.com.

'Steeds meer ondernemers hebben ambities op het gebied van duurzaamheid. Dit vraagt om een andere kijk op financieren.'

- Hein Brekelmans - Hoofd Sustainable Finance Desk

Sustainable Envelop

De Sustainable Envelop is bedoeld voor financiering van nieuwe businessmodellen van een duurzame, circulaire of sociale onderneming waarop geen reguliere oplossing past. We stappen vroeg(er) in en bouwen samen met u aan een langetermijnrelatie. 

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.