Circl
Ondernemersverhalen: Duurzaamheid

Circl

Een plek die circulair tot stand is gekomen en waar kennis over circulariteit gedeeld zal worden; dat zag ABN AMRO wel zitten. De traditionele bouwplannen voor extra werkruimte aan de Zuidas lagen al klaar, maar de bank gooide de boeg om. Er moest duurzaam gebouwd gaan worden. Dat gebeurde en paviljoen Circl is nu het blinkend voorbeeld voor een circulaire economie.

Herbruikbare onderdelen

Circulair bouwen betekent gebruik maken van reeds bestaande grondstoffen en bouwmaterialen die oneindig bruikbaar blijven. Circl is daarom gebouwd uit demontabele onderdelen die na eventuele afbraak weer kunnen worden hergebruikt. In plaats van beton is zoveel mogelijk gekozen voor hout, om de hoge CO2-uitstoot te verminderen. En uiteraard gebeurt de klimaatbeheersing op een energie neutrale manier.

Circl is een living lab waar goede ideeën de ruimte krijgen, waar geleerd en verbonden wordt. ABN AMRO wil met Circl impact maken en de wereld een klein beetje veranderen. De bank hoopt vastgoedbedrijven en andere organisaties te inspireren en mee te krijgen in het samen uitbreiden van de circulaire economie. Spannend, maar ongelooflijk waardevol. 

Circl ontvangt graag iedereen. Van bedrijven tot burgers en van ngo’s tot lokale organisaties. Heeft u interesse? Kijk op www.circl.nl voor meer informatie

Op zoek naar een financiering voor uw duurzame plannen?

Hergebruik in plaats van sloop. Of een milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Duurzame initiatieven die niet alleen winst in geld kunnen opleveren, maar ook maatschappelijke impact. Dat noemen wij winst op alle fronten. Wat uw duurzame plan ook is, ABN AMRO helpt u graag met een passende financiering. Vraag direct een lening of offerte aan. Of ga met ons in gesprek #financethefuture.

Ontdek onze campagne

Lees meer over 'Winst op alle fronten' en laat u inspireren. Ga naar abnamro.nl/winstopallefronten

Winst op alle fronten campagne

Financiering aanvragen

Heeft u een (duurzaam) financieringsdoel en zoekt u een passende financiering? Vertel ons uw plannen, dan bespreken we samen de beste oplossing. Of vraag direct online een kredietofferte aan.

Bekijk de mogelijkheden

Tags

Ondernemersverhalen
Real Estate Duurzaamheid