Winst op alle fronten

#financethefuture

Als ondernemer wilt u winst maken. Maar niet alleen financieel, u wilt ook bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Dat vraagt om een bank die duurzaam met u meedenkt, met winst op alle fronten.
Marker and Paper

Doe de check en bespaar direct op uw energierekening

Verlaag vandaag nog uw kosten en voldoe aan wet- en regelgeving. Doe de check en zie meteen wat u kunt besparen.

Callcenter female

Bespreek uw duurzame plan met onze experts

Duurzame plannen realiseren? Maak een afspraak met de experts van de Sustainable Finance Desk; zij denken graag met u mee.

Growth

Winstgevend verduurzamen, zo pakt u dat aan

Hoe duurzaam is uw bedrijfsvoering? Wij laten u zien hoe u uw duurzame doelen tot op productniveau kunt bereiken.

Duurzame Menukaart

Voordelige én duurzame financiering? Besparen op uw energierekening? En wat is er nog meer? Onze antwoorden op al uw duurzame vragen vindt u hier bij elkaar. 

Innoveren doet u samen met Impact Nation

Impact Nation versnelt de transitie naar duurzaamheid samen met innovatieve scale-ups, corporates, kennispartners en overheid. Doe ook mee en maak de toekomst.

Opportunity Network: Zakelijke matchmaking voor CEO's

Exclusief voor zakelijke klanten met een omzet van EUR 2.5 miljoen presenteren wij de kans het Opportunity Netwerk gedurende zes maanden kosteloos en vrijblijvend te ervaren.

Duurzame kleding moet gewoon tof zijn

Iron Roots

Sportkleding bestaat voor 90% uit plastic. "Niet echt duurzaam, daarom kiezen wij bewust voor echt duurzame materialen."

OrangeGas

OrangeGas

“We produceren niet alleen groene energie, we dragen onze missie altijd uit naar onze partners. En bij alles wat we doen, vragen we ons af of het niet milieuvriendelijker kan.”

The New Makers

The New Makers

The New Makers wil in alles zo duurzaam en circulair mogelijk zijn. En dat betekent geen verspilling van grondstoffen of energie.

Maayke runt een datingsite voor materialen

Excess Materials Exchange: één plek om overbodig materiaal uit te wisselen. Maar Maayke noemt haar bedrijf graag een datingsite voor materialen, omdat het zo simpel is: het matchen van vraag en aanbod.

Met Insights klaar voor de toekomst

Blijf op de hoogte en maak uw bedrijf klaar voor de toekomst. Ervaringen van andere ondermemers, rapporten, analyses en nieuwsartikelen van onze sector bankers en meer, vindt u op ons kennisplatform Insights

Voordeel voor de planeet en uw portemonnee Settings

Op Klimaatplein.nl vindt u handige tools en tips plus verwijzingen naar organisaties die u kunnen helpen bij CO2-neutraal ondernemen. 

Neem een kijkje bij Circl Globe

Circl is niet alleen een schoolvoorbeeld van circulair bouwen; het is ook ons levende lab, waar goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit een podium krijgen. Kom eens een kijkje nemen en doe mee.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.