Als ondernemer wilt u de cyberrisico’s van uw onderneming managen, maar het is soms lastig om de juiste maatregelen te nemen. ABN AMRO onderzoekt een all-in one product tegen cybercrime: een product waarmee u de belangrijkste risico’s op het gebied van cybersecurity kunt managen. 

Helemaal beveiligd zijn tegen cyberincidenten is niet mogelijk. Wat u wel kunt doen, is de kans verlagen dat het bij u gebeurt. Wij zien dat veel ondernemers veronderstellen dat de IT-partner zorg draagt voor de digitale veiligheid. In de praktijk blijkt dat vaak niet het geval. En dan is de ondernemer zélf verantwoordelijk voor zijn digitale beveiliging. 

Bedrijfscontinuering
Niet alle bedrijven overleven een cyberincident. Om er voor te zorgen dat uw onderneming een dergelijke klap kan opvangen, kunt u een aantal zaken regelen. ABN AMRO onderzoekt verschillende mogelijkheden en wil de best-toepasbare oplossing hiervoor toevoegen aan het toekomstige all-in-one cybersecurity-product. 

Wij houden u op de hoogte
Wilt u bericht krijgen zodra het ABN AMRO cybersecurity-product beschikbaar is? Laat dan hieronder uw mailadres achter of stuur een mail naar cybersecurity@nl.abnamro.com


Even geduld alstublieft, het formulier laadt binnen enkele seconden.