Naar de navigatie Naar de inhoud

Pin-in-One

Uit de verkoop

Pin-in-One kunt u sinds 15 september 2016 niet meer bij ons aanvragen. Heeft u al Pin-in-One? Dan kunt u dat gewoon blijven gebruiken. Wij blijven u hierbij uiteraard ondersteunen. Vanaf nu bieden wij een totaalpakket voor het accepteren van pin- en creditcardbetalingen inclusief betaalautomaat aan via onze partner EMS. Bekijk hiervoor het Winkelpakket inclusief betaalautomaat.

Heeft u Pin-in-One?

Dan kunt u dat uiteraard gewoon blijven gebruiken. Verandert er iets in uw bedrijf? Via de link hieronder vindt u alle informatie over het wijzigen en opzeggen van Pin-in-One of het toevoegen van een betaalautomaat aan uw Pincontract.

Samengevat

Met het pakket Pin-in-One zijn de betalingen in uw winkel in één keer geregeld. U heeft het pakket samengesteld met de onderdelen die het beste passen bij uw bedrijf. Zoals de keuze voor een vaste of mobiele betaalautomaat, maar ook het aantal betalingen in de pinbundel.

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube