Naar de navigatie Naar de inhoud

Hoe werkt een e.dentifier?

Uw paslezer, de e.dentifier

De e.dentifier is een paslezer, waarmee u toegang krijgt tot Internet Bankieren. U steekt uw betaalpas in de e.dentifier. Na de invoer van uw pincode en een uitwisseling van cijfercombinaties (challenge en response) krijgt u toegang tot uw persoonlijke gegevens.

 

De e.dentifier1 en de e.dentifier2

De e.dentifier2 is de opvolger van de eerste e.dentifier. U kunt de e.dentifier2 los gebruiken maar ook gekoppeld. U ontvangt bij de e.dentifier2 een USB-kabel. Hiermee kunt u uw e.dentifier2 koppelen aan uw computer.

 

Voordelen e.dentifier2

Met de e.dentifier2 kunt u Internet Bankieren. En als u de e.dentifier2 met de USB-kabel koppelt aan uw pc hoeft u geen invoer- en responsecodes in te typen. Hierdoor wordt Internet Bankieren eenvoudiger en sneller. De e.dentifier2 heeft een groter scherm, grotere knoppen en een aantal extra functies, zoals het aflezen van het chipknipsaldo en de transactiehistorie. En bij gekoppeld gebruik gaat de batterij langer mee.          

 

E.dentifier2 aanvragen

Als u zakelijk Internet Bankieren voor het eerst aanvraagt, ontvangt u automatisch uw eerste e.dentifier2 gratis. Als u een nieuwe e.dentifier aanvraagt omdat uw huidige e.dentifier2 het niet meer doet, ontvangt u gratis een e.dentifier. Ook als u een extra e.dentifier2 aanvraagt is dit gratis.

Sneller acceptgiro's betalen

Tip: gebruik de acceptgiroscanner

Gebruik de acceptgiroscanner

Een acceptgiro betalen zonder de cijfers van het kenmerk en het bedrag over te typen? Met de acceptgiroscanner in de app scant u ze in één keer. De gegevens worden dan automatisch ingevuld.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube