Naar de navigatie Naar de inhoud

iDEAL

Vrouw rekent haar online aankoop direct af met iDEAL

Uw klanten betalen snel en veilig in uw webshop

iDEAL

  • Uw klanten rekenen meteen af

  • Lage drempel om een aankoop te doen

  • Altijd een mogelijkheid die bij u past

Betaaldstempel

Betaalgarantie

Met iDEAL bent u er altijd zeker van dat uw klanten hun online aankoop afrekenen. Ze betalen namelijk direct via de vertrouwde internetomgeving van hun eigen bank. U krijgt meteen een bevestiging van de transactie. Zo hoeft u ook geen tijd en geld meer te steken in het versturen van aanmaningen.

Geef uw omzet een impuls

Betalen via iDEAL gaat snel en veilig, want alle relevante betaalgegevens zijn al ingevuld. Uit onderzoek blijkt dat iDEAL de drempel om een aankoop te doen verlaagt voor de bezoekers van uw webshop. En dat ziet u terug in uw omzet!

iDEAL voor elke webwinkel

Van startend webwinkelier tot een internationaal bekende webwinkel. Of u iDEAL zelf wilt inbouwen of kiest voor een standaard aansluiting. Wij hebben voor iedereen een passende iDEAL oplossing. 

Van iDEAL tot Internetkassa

Uw Nederlandse klanten betalen hun aankopen gemakkelijk via iDEAL. Wilt u ook uw buitenlandse klanten veilig en eenvoudig laten betalen? Dan is de Internetkassa iets voor u. Daarmee kunt u naast iDEAL ook betalingen via Visa, Paypal, AfterPay en nog veel meer betaalmethodes accepteren.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Nu aanvragen

Vragen of advies? Bel de adviseurs van de afdeling Special Desk e-Commerce.

020 - 383 24 94 (lokaal tarief)

Internationaal ondernemen?

Neem waardevolle ondernemerstips mee!

kennisplatform grenzeloos ondernemen

Onderneemt u internationaal of heeft u deze ambitie? Kijk dan eens op Grenzeloos Ondernemen. Een website vol kennis van ondernemers die de sprong ook hebben gewaagd. Zo kunt u grenzen verleggen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube